Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ако добро разбрав, десното значи дека автобусот тргнува од Железара тоа време, бус број 2, така да се чека?

Тие со ѕвездичка само тргнуваат од Железара. Останатите од Автокоманда.
Поретка е 2а од 2.

Тие со ѕвездичка само тргнуваат од Железара. Останатите од Автокоманда.
Поретка е 2а од 2.
Па скоро и да нема автобуси со ѕвездичка до Железара, во ред не гине пешадија до аутокоманда

Па скоро и да нема автобуси со ѕвездичка до Железара, во ред не гине пешадија до аутокоманда
Во АК имаш и 50ка што поминува низ центар. Ако сакаш точно, прецизирај дестинација во Центар пошто различни рути низ Центар фаќаат.

16ка е честа, Пржино - Железара, поминува кај зелен пазар, Холидеј Ин, Бит пазар.

Ако случајно идеш од Аеродром или Кисела Вода имаш 13ка и 42ка.

Во АК имаш и 50ка што поминува низ центар. Ако сакаш точно, прецизирај дестинација во Центар пошто различни рути низ Центар фаќаат.
Со 50ка до Клинички топ се погоди фала на сите,нема гужва или јас имав среќа

Сите ние имаме работи што нè мачат. Животот е полн предизвици. Не треба да се откажуваме и треба да се бориме да ги решиме тие предизвици и проблеми. Потребна ни е поддршка. Јас таа ја имам. Па така, сè што ме мачи можам да го надминам поради таа поддршка.

Во конкретниов случај со тебе ме мачи твојата неписменост. Ме мачи твоето мешање на латиница и кирилица. Ме мачи твоето оставање празно место пред запирката. Ме мачат твоите две запирки кои личат на отворени наводници, а на крајот сепак нема затворени наводници. Ме мачи твоето спомнување на бош градови од држави кои постојано ни прават политички проблеми. Ме мачи твоето провинцијалско и неписмено „да одемЕ“. Ме мачи твоето користење на зборот „ефтинија“. Ме мачи тоа дека сакаш да се акаш по други држави специјално ЗА БУТИЦИ ЗА ДЕЦА. Што ќе направиш, ќе отидеш посебно до друга држава за да купиш облека за деца? Ма оди одлогирај се, ужасен си.
Па не сум лектор.
А да ,ги сакам сите Балкански,Европски земји па и пошироко.
И да ,сакам да трошам пари во странство,затоа што работам со странците и многу сум задоволен.
А ти ,една искомплексирана личност,немора да ме читаш, блокорај ме.
Такви тесногради ,закржлавени патриоти, веќе и нема многу.
Ако ти пружила многу земјава , гушкај си ја.
Јас сум сигурен оти тебе треба да те одлогират модераторите за да не се мачиш повеќе .
Чувај си ја политиката , простак или простачка како и да е.

Каков Ваикики.
Синсеј за турциве е Масимо Дути.

Каков Ваикики.
Синсеј за турциве е Масимо Дути.
Синсеј е типичен Чаир/Сарај оутфит тип на понуда. И за мажи и за жени. Треба 3 саати да ровариш да најдиш нешто асално едвај.

H&M. Ваикики исто, но не е толку квалитетна ко H&M.
Вајкики почнаа на живци да ми одат, се некои неквалитетни работи продаваат. Сакам да носам и некоја класика, да не е премодерно. Во Мавровка видов една продавница која нуди интересен избор.

Синсеј е Дачиа, Ваикики е Цитроен, H&M е Тојота. И во поглед на квалитет и цени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom