RickyLFC9
Модератор
Ultra Design Shop.Дечки кажете неколку локации во Скопје кај што се печатат маици.И отприлика ако знаете колку е со наша маица и дали се наплаќа нешто од буква или?
Некоја препорака?
Фала однапред![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ultra Design Shop.Дечки кажете неколку локации во Скопје кај што се печатат маици.И отприлика ако знаете колку е со наша маица и дали се наплаќа нешто од буква или?
Некоја препорака?
Фала однапред![]()
Епа 400 денари по дуксер до 500 макс, 400 денари дуксерка безбојна од Пренди или Се за 220 и ете ти исто како таа готовата.
Не печатат, барем јас не сум чул, зборот ми е да земе поефтин дуксер од таму, доста често во овие поефтинкиве местенца знае да залута и подобро парче облека за пониска цена.Печатат во Пренди ?
А во Прилеп негде печатат?Не печатат, барем јас не сум чул, зборот ми е да земе поефтин дуксер од таму, доста често во овие поефтинкиве местенца знае да залута и подобро парче облека за пониска цена.
Печатат, еве ти ги сите местенца тука.А во Прилеп негде печатат?
Печатат, еве ти ги сите местенца тука.
Дечки кажете неколку локации во Скопје кај што се печатат маици.И отприлика ако знаете колку е со наша маица и дали се наплаќа нешто од буква или?
Некоја препорака?
Фала однапред![]()
Незнам да видиш на онаа страната среќа.мк или како беше да си нарачаш по твоја желба слика. Тешко дека на друг начин ќе најдешКаде можам да најдам ваква шолја низ Скопје?
![]()
Royal ArtНезнам да видиш на онаа страната среќа.мк или како беше да си нарачаш по твоја желба слика. Тешко дека на друг начин ќе најдеш
Уверение лично или со полномоштво од адвокат твоите нека се јават на некој и да прашаат најсигурно ќе ти е.Дечки, помош. Треба да вадам Уверение за неосудуваност, меѓутоа не сум во Македонија, а не сум во можност да се враќам само поради тоа. Знам дека може со полномошно да оди некој и да подаде барање место мене. Е сега, дали може тоа полномошно да го направам во државата во којашто моментално живеам и дали ќе прифатат превод на македонски на полномошното кај нас во суд?
Фала!