Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој каков кабел треба да барам за да ги поврзам компјутерот и телевизорот? Односно содржината од компјутерот да ја гледам на тв?

Знае некој каков кабел треба да барам за да ги поврзам компјутерот и телевизорот? Односно содржината од компјутерот да ја гледам на тв?
HDMI

Sent from my iPhone using Tapatalk

HDMI кабел ако имаш понов ТВ. Портата во ПЦто е на графичката карта.

10850251_1606085392939258_2908481490788445588_n.jpg

десно доле на таблата шо пише Хусеин, е таква табла во мк може ли некаде да се набави, кој прави такви и колку е цената. Ако некој знае нека кажува :)

Ме интересира каде се продаваат етерични масла ?
Аптека ???

Zavisi kakov televizor. Ako e LCD, LED togas mozes i so kabelot sto go povrzuvas kukisteto so monitorot odnosno VGA kabelot ( plav so bocki i takvi za zavrtuvanje ima na nego ).. a moze i so HDMI kabel ako ti e ponov kompjuterot

Kade moze da najdam jaglen za nargile i takov tutun sto se stava (vo skopje) .

Foam Roller, каде би можело да има по Скопјево и која цена би било?

ме интересира за војска редовна да отслужиш кај да најдам како се пријавува колку време што како инфо на страната неможам да се снајдам фала.

Има ли некаде во Скопје продавница каде би се продавале реквизити од филмовите Star Wars, Lord of the Rings, Harry Potter?

Screenshot_2015-04-19-22-04-34.png Kade moze da najdam farmerki so vakvi dzebovi niz Skopjevo sekoja pomos e dobredojdena zosto odamna gi baram

Момци/девојки, дали некој знае дали Цакан уште е жив и ако да дали уште е кај кале?

Steel Wool...Каде можам да најдам? Благодарам.

Каде можам да најдам стари семиња од растенија, ми требаат за генетика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom