Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
ми треба скенер, ама поголем некој... да скенирам 1м*1.5м... така нешо:vozbud: каде има у скопјево???

ми треба скенер, ама поголем некој... да скенирам 1м*1.5м... така нешо:vozbud: каде има у скопјево???

Пробај во X-print кај фонтана, парк. Кога одиш од центар по илинденска накај парк, одма пред семафорот пред фонтана од десната страна. А, можеш и да ги побараш на златна книга и да се јавиш да прашаш дали имаат таков скенер, ама 90% сум сигурна дека имаат зашто се рекламираат дека копираат проекти, а штом копираат би требало и да скенираат.

некој да не знае каде може да најдам вакви патики nike освен во продавниците на nike нешто поефтино?
nike-blazer-black-white-1-600x421.jpg

Убави женски High Top патики ? (не за мене)

Убави женски High Top патики ? (не за мене)

Има преубави во Converse, кафеави и ич не се скапи, околу 3000 беа последен пат кога ги видов :)

некоја фирма,која што прави календари,пенкала со натписи т.е. реклама де??? ми треба... календари да ми направи,пенкала и упалјачи... како политичквие партии шо даваат... :vozbud:
Џордано :) Незнам дали уште работи карши Вил Хил партизанска ( до броз ) :)

некој да не знае каде може да најдам вакви патики nike освен во продавниците на nike нешто поефтино?
nike-blazer-black-white-1-600x421.jpg

Види во новоотвореноно СПОРТ М во салата Борис Трајковски, има разни патики по многу ниски цени ..

Kaj u Skopjevo pecatat sliki na majci po koja cena i do kolku broja?
mersiiiiiiiiiiiiii

Kaj u Skopjevo pecatat sliki na majci po koja cena i do kolku broja?
mersiiiiiiiiiiiiii

Ramstore,одма до киното,350 денари со нивна маица,а незнам до колку броја
Да не знае некој кај има
-Rubber Wristband(онакви гумени алки со пораки како Love,Peace,Livestrong)
-T-Qualizer
-Флуоросцентна алка
И да не знае некој кај има beyblades(вртимушки),по можност оригинални.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom