http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=25568Некој што печатат натписи по маици и како им иде цена?
Во Скопје не сум видела, ама знам дека во Охрид има на плоштад, оние по тезгине што продаваат има една тезга само за маици со натписи и таму мислам имаше, ако наминуваш во Охрид летовоКој може да ми каже каде да најдам маичка со *I fuck on the first date* натписот ... има пиво од мене (значи не да си однесам на печатење него готова таква :A)
Фала !!
И јас барам вакви.. ама изгледа дека нема , најверојатно ќе мора да ги порачаме од америка..дали има некаде во Македонија LIVESTRONG нараквици и ако има каде????
:helou:
Јас ги имам овие видено одамна и едно време сакав да земам такви. Сега видов на сајтот на Ленс Армстронг фондацијата колку чинат. 10 такви се по цена од 10 долари, само што не знам како би ги порачале. Највероватно со порачка преку пошта како што гледам во моментов, ама не сум сигурен. Дали некој знае?[MkD]Scout;2657666 напиша:И јас барам вакви.. ама изгледа дека нема , најверојатно ќе мора да ги порачаме од америка..