Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да се купат етерични или ароматски масла за масажа ? Многу би ценел ако може одговор до така вторник среда да добијам :)

Фала однапред :)

Во Рамстор на приземје, на средина има тезга (кон влезот од кај Музејот) кај што продаваат миризливи сапуни, купки и сл. Не сум се загледала дали имаат етерични масла, но судејќи по асортиманот што го продаваат можеби ќе најдеш. Ако те води патот, оди провери.

Добро бе, никој не знае каде има СН3NO2 во ликвидна форма?

Или екстракт од беладона, хризантема и жалфија, ама во висока концентрација, што почист, поарно.

Како да најдам пример или некој од кајганџиите ако има да ми даде CV ми треба за аплицирање . . .по можност да е на англиски

Sakas na spanski ili ruski?
Ili na Urdu. Neam na makeodnski i angliski.

A be, imas na net kako se pisuva. Lugje u USA pari vagjaat od pisuvanje CV-a, toj saka bespari.

Овој ти е од Астра ако не се лажам. Универзален е само се стиска едното копче пред да уклучиш контакт и колата го прифаќа. Ти треба само да работи од било која кола прифаќа.
Да од астра е. Само финтата е што јас немам друг клуч затоа барам да копирам, зш колата двајца ја користиме, јас барам продавница кај можам да копирам клуч, или да купам некој универзален клуч, и колку приближно би ме коштало. позз

Да од астра е. Само финтата е што јас немам друг клуч затоа барам да копирам, зш колата двајца ја користиме, јас барам продавница кај можам да копирам клуч, или да купам некој универзален клуч, и колку приближно би ме коштало. позз
Без даљинското само со чипот е околу 4000 ден. Веро 2 клучарот.

Странски сајт за продажба на антиквитети? Ама некој добар, а не да ми бара 56 steps for registration.

Каде може да најдам БАКЉИ во Скопје и која цена се? ИТНО Е
900 Денари од продавница за оружје ( не ми текнува како се викаше ) се наоѓа кај градски ѕид во близина на МВР / Слаткарница ескимо :)

Има ли кај нас DC Shoes продавница, сакав патики да си купувам, гуглав и гледам имаат добри патики.

Некој да ми каже каде прават шољи за чај обични со своја слика,и која цена ? :)

Знае ли некој каде би можел да купам јегермастер за поевтина цена ? иначе сакам 2 литра да земам а тоа се 2 шишиња

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom