Каде може да најдам? (Општи прашања)

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Каде може да се купат етерични или ароматски масла за масажа ? Многу би ценел ако може одговор до така вторник среда да добијам :)

Фала однапред :)
Во Рамстор на приземје, на средина има тезга (кон влезот од кај Музејот) кај што продаваат миризливи сапуни, купки и сл. Не сум се загледала дали имаат етерични масла, но судејќи по асортиманот што го продаваат можеби ќе најдеш. Ако те води патот, оди провери.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Добро бе, никој не знае каде има СН3NO2 во ликвидна форма?

Или екстракт од беладона, хризантема и жалфија, ама во висока концентрација, што почист, поарно.

Член од
5 февруари 2011
Мислења
234
Поени од реакции
28
Како да најдам пример или некој од кајганџиите ако има да ми даде CV ми треба за аплицирање . . .по можност да е на англиски

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sakas na spanski ili ruski?
Ili na Urdu. Neam na makeodnski i angliski.

A be, imas na net kako se pisuva. Lugje u USA pari vagjaat od pisuvanje CV-a, toj saka bespari.

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Овој ти е од Астра ако не се лажам. Универзален е само се стиска едното копче пред да уклучиш контакт и колата го прифаќа. Ти треба само да работи од било која кола прифаќа.
Да од астра е. Само финтата е што јас немам друг клуч затоа барам да копирам, зш колата двајца ја користиме, јас барам продавница кај можам да копирам клуч, или да купам некој универзален клуч, и колку приближно би ме коштало. позз

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Да од астра е. Само финтата е што јас немам друг клуч затоа барам да копирам, зш колата двајца ја користиме, јас барам продавница кај можам да копирам клуч, или да купам некој универзален клуч, и колку приближно би ме коштало. позз
Без даљинското само со чипот е околу 4000 ден. Веро 2 клучарот.

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Странски сајт за продажба на антиквитети? Ама некој добар, а не да ми бара 56 steps for registration.

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
Каде може да најдам БАКЉИ во Скопје и која цена се? ИТНО Е
900 Денари од продавница за оружје ( не ми текнува како се викаше ) се наоѓа кај градски ѕид во близина на МВР / Слаткарница ескимо :)

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Има ли кај нас DC Shoes продавница, сакав патики да си купувам, гуглав и гледам имаат добри патики.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Некој да ми каже каде прават шољи за чај обични со своја слика,и која цена ? :)

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Знае ли некој каде би можел да купам јегермастер за поевтина цена ? иначе сакам 2 литра да земам а тоа се 2 шишиња

Kajgana Shop

На врв Bottom