Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
можам да ти најдам капа од времето на југославија

можам да ти најдам капа од времето на југославија

И јас можам да најдам, обично т.е не обично сигурно се продаваат и се по поскапа цена ги има на овие страниве реклама 5, пазар 3 незнам што...

И јас можам да најдам, обично т.е не обично сигурно се продаваат и се по поскапа цена ги има на овие страниве реклама 5, пазар 3 незнам што...

Кај другар во подрум има една пиши пп колку пари даваш

дали по продавниците за алати во Скопје можи да се најди ваков штрафцигер? Не мора да е баш оваа марка,ама ваков да е,со елекетромоторче

дали по продавниците за алати во Скопје можи да се најди ваков штрафцигер? Не мора да е баш оваа марка,ама ваков да е,со елекетромоторче
Еуротул а и Електро метал во Маџари

Здраво друштво,

дали знаете каде во Скопје би можал да најдам infinity bracelet алка, нешто како оваа на сликата (не мора да биде потполно иста)? А да тоа не се бижутериите во ГТЦ и слично? Голема благодарност!

il_570xN.383703660_lv25.jpg
Јас од Ибеј слични имам нарачувано за да ми одговараат со Lovatic Forever другата белегзија.Провери во бижутериите би требало да имаат, http://www.ebay.com/itm/bronze-vint...ndcrafted_Artisan_Jewelry&hash=item3f1d8594ce еве ти ја истата за околу 150 денари :) има и поевтини...

баш бев во хубомаркет таму кај александар палас по таа улица и видов таков шрафцигер не само блек декер има и Бош и девалт:)

Дечки продавница на Runners у Скопје?

Каде може да најдам потесни некои тренерки со можност со ластик на зглобови. Ми требаат за трчање, зашо времево е кочан. Немора да се марка некоја.

На кој број се праќаа пораки за Лав Сонгс на Антена?

Итно е. :D

Каде можам да најдам тегови, по можност со по поволна цена?

Најевтино што најдов досега е:
Шипка - 1350 денари, 2x 2.5kg плочки - 650 денари.

Кај има Monster зимски капчиња и која цена се од прилика? и кај може да најдам налепници со смајлиња:D

Дечки, чај од јасмин да не сте сретнале некаде. Во сите помали маркети и аптеки нема. Некој да не налетал на таков чај во Веро, Рамстор или Карфур? Уште таму ми остана да проверам.

Билна аптека на Алкалоид спроти ЗОИЛ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom