Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да пријавам нерегуларности при изградба на зграда?

Каде можам да пријавам нерегуларности при изградба на зграда?
Во твојата Општина сигурно има Канцеларија за урбанизам и сл. или пробај на овој број 02 3145-487 во Министерството за транспорт и врски

Прашањево може не е за тука ама ај да пробам,
Имам два стари кревети и еден стар голем плакар/шкаф.
Што да правам со нив? Каде да најдам некој да ги земе (макар и би му платил за да ги фрли или да ги носи)?
Да не знае некој да се занимава со таква работа (исфрлање на отпад од дома)?

п.с. не ми препорачувајте старо купујем, барам друга варијанта

Што да правам со нив? Каде да најдам некој да ги земе (макар и би му платил за да ги фрли или да ги носи)?

Ако можат да се користат, јaви се во СОС Детско село на 2535 010 и подари ги креветите, имаат и комбенце да дојдат да ги земат :)

Ако можат да се користат, јaви се во СОС Детско село на 2535 010 и подари ги креветите, имаат и комбенце да дојдат да ги земат :)

Хмм можат да се користат јас спијам на едниот кревет (нормално дека не е сјаен и затоа го менувам), а и плакарот сеуште се користи.
Радо би ги донирал ама стари се сите работи по околу 25 години така да незнам колку е паметно да донирам толку стари работи и дали ќе им се свиѓаат.

Хмм можат да се користат јас спијам на едниот кревет (нормално дека не е сјаен и затоа го менувам), а и плакарот сеуште се користи.
Радо би ги донирал ама стари се сите работи по околу 25 години така да незнам колку е паметно да донирам толку стари работи и дали ќе им се свиѓаат.

Јави се и прашај ако им требаат сигурно нема да ги одбијат само заради тоа што се стари. Ако не ги сакаат тогаш земи расклопи ги скроз качи ги во кола и носи ги некаде подалеку од градот остави ги па ако треба и изгори ги кога веќе не ти требаат .. а можеш и да пробаш да се јавиш во црвен крст они знаат повеќе социјални случаеви што ќе им биде добредојдено кревет/плакар ако е исправно.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=6181278532&id=14&setIzdanie=22607

Пробај со овие. Некое здружение за зависници од дрога.

телефон: (02) 2722 517

Чим се во добра состојба нема да ги одбијат :)

Може некаде да продадам маица? Нова е, порачана од Америка али место L ми пратиле XXL :pos:

Ве молам, дали знае некој каде да најдам тунел (мислам дека така се вика) за собирање на сите кабли од компјутер, штампач, NT, модеми за да не ми се гледаат? Ви благодарам ;)

Каде може да најдам во Скопје (вакви)* Adidas Climacool Fresh Ride патики. Итно е!

*
adidas-climacool-fresh-ride-1.jpg

Ве молам, дали знае некој каде да најдам тунел (мислам дека така се вика) за собирање на сите кабли од компјутер, штампач, NT, модеми за да не ми се гледаат? Ви благодарам ;)
Во Јоди - продавница за бои и лакови имам видено и во Карпет макс - продавница за теписи, не се скапи воопшто.

имам видено, мој братучед има ама мислам дека не го продава :)

Kаде можам да најдам/да купам машка маица со Johny Cash???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom