Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Nekoj da znae deka mozam da najdam od tie nalepnicite za mebel so se ili za staklo?

Па отприлика 15-16 000 денари за часови ке ти отидат и најчесто даваат на рати да плаќаш додека ги возиш часовите секако.Прва помош 1000 денари, тестови-полигон-градска 6000 денари(минимум).
Само уште нешто.
Дали ќе може часовите да ги плаќам како што ги возам ?
И колку чини еден час, ако може да ми кажеш.

Фала ти.

Само уште нешто.
Дали ќе може часовите да ги плаќам како што ги возам ?
И колку чини еден час, ако може да ми кажеш.

Фала ти.
Епа јас кај што земав часови искочи 15000 за 36 часа(они рачунаат 1 час-45 минути) а дали ќе можеш да ги плаќаш така незнам...

број за куќа од ковано зелезо каде може да најдам ?

Вакво или нешто слично каде може да се најде?!?!!? Ептен е добро
564391_3930614736247_339495980_n.jpg

Кај можам да ја најдам одјавната шпица од МТВ од 90-тите што беше, таа кога завршува програмата, нели имаше сцени со пејсажи од Македонија, па зградата на МТВ од хеликоптер снимана, Галичица... и на крај логото од МТВ се појавуваше, а во позадина имаше инструментална музика.
Ако некој ми помогне да ја најдам по интернет, или пак музиката само што одеше во позадина, ќе му бидам неизмерно благодарен.

Има ли негде во Скопје ваков (или сличен) капут ама да не е 7000 ден. ко во Зара
0367336707_1_1_3.jpg

дали може некако во регионов да се најдат антиацидните апчиња ТУМС, ако не како можам да ги нарачам преку нет од амазон или сл. знам дека имаше одредени „фирми“ што се занимаваат со онлајн купување. фала ви многу

41tqCUwpcOL._SL500_AA300_PIbundle-2,TopRight,0,0_AA300_SH20_.jpg

број за куќа од ковано зелезо каде може да најдам ?
Во Мр.Бриколаж
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:34 ---
Ако знае некој каде може да се ископа глина,то би било уште поубо :)
каква глина?
За теракота (грнчарска), козметичка или за пиење (орална употреба)?
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:35 ---
каде би можел да најдам мерач за влага во дрво ? :)
www.conrad.com.mk
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:37 ---
Ве молам, дали знае некој каде да најдам тунел (мислам дека така се вика) за собирање на сите кабли од компјутер, штампач, NT, модеми за да не ми се гледаат? Ви благодарам ;)

Ако ти е потребен организатор на кабли (како ребрасто црево во кое се собрани сите кабли) имаш во Еуротулс (Капиштец и Битпазар) и во Базаро
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 01:39 ---
дали некој продава ефтина и половна гиљотина за хартија (немам можност да одам на бувљак)????

Знае некој каде можам да купам имитација на Timberland чизмиве? Не од тие 1200, мислам дека имаше нешо слични до кај 3-4 илјади...

Shoes--Timberland.jpg

Знае некој каде можам да купам имитација на Timberland чизмиве? Не од тие 1200, мислам дека имаше нешо слични до кај 3-4 илјади...

Shoes--Timberland.jpg
Гледав во СЦ Борис Трајковски во аутлет продавницата на 3М Спорт,околу 3500 илјади,Каppa.

Да не знаете каде може да најдам тарот карти ?

Вакви капчиња поефтини, не мора ист натпис. :D
HipHop_caps_new_styles_baseball_cap_flat.jpg

Кај можам да ја најдам одјавната шпица од МТВ од 90-тите што беше, таа кога завршува програмата, нели имаше сцени со пејсажи од Македонија, па зградата на МТВ од хеликоптер снимана, Галичица... и на крај логото од МТВ се појавуваше, а во позадина имаше инструментална музика.
Ако некој ми помогне да ја најдам по интернет, или пак музиката само што одеше во позадина, ќе му бидам неизмерно благодарен.
ubavini побарај...
http://www.youtube.com/user/mkrtv/videos?view=0
иначе тоа од Маврово со коњите:
http://www.youtube.com/watch?v=iS3_jwxgue0&feature=plcp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom