Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дај бе некој нека каже како да го најдам видеото БЦ изолиран или така нешто. На некој нато самит или УН стои сам и никој не го рецка. Аман порано го имаше насекаде а сега го нема ниту на гугл ниту на јутјуб

Магнетен флексибилен собирач на штрафчиња или како и да се вика ова на македонски
21fN4yxNm6L._SL500_AA300_.jpg

Baram itno sedishte za velosiped od starite, shiroko so tri federi eden napred i dva odpozadi i pumpa nesto slicno kako na slikava bike49455.jpg

Кај можам да најдам накит од TIffany and co или Cartier во Скопје?

Каде можам да најдам костим на Darth Vader,фала од напред :)

darthvader_detail.png

Се утрепав барајки по нетов текстови од песните на Нокаут,некој да не има случајно во компјутер да ми ги прати или сл.Фала однапред :)

Кај можам да најдам накит од TIffany and co или Cartier во Скопје?
Тифани никаде, Cartier можеби ако има некој прошверцано во златарите во Чаршија или низ ГТЦ, официјално мислам дека нема.

Ми треба контакт фирма (ако ја има) за изработка на лизгалишта :icon_lol:.

каде по скопје може да најдам кошули со руска крагна :)

Деус кафе на Ленинова некој да ми објасни кај е, на нашки? Таму негде кај Кала тие кафичи е, или?

Деус кафе на Ленинова некој да ми објасни кај е, на нашки? Таму негде кај Кала тие кафичи е, или?
Деус е на Ленинова после Бастион. Подоле е на улицата, кога се оди од Мечос кон ул. Орце Николов, одма во следниот блок згради на иста позиција како што е Бастион во зградата, на ќоше.

Незнаев на друго место каде да прашам.. денеска џамбо до колку работи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom