Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Во план сум следниве 2-3 дена да купувам точак. Да ми препорачате некоја продавница?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ај некој да ми каже во Скопјето кај принтаат мајчки со текстови на нив, и каде е тоа за најбрзо време?Пример одам им кажувам тоа и тоа и за 15 минути е готово :D
До студентскиот Кузман има таква работа, кај семафорите. За време немам појма, ама мислам дека е брзо.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
што треба да носам за да си ја зеам личната карта?

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
ај уште едно прашање дали важи она правилоно да чекаш 2 години за да возиш после 22 часот за мотори?

П

Паган-др

Гостин
Може некој да ми објасни кај се бараките (бараката) на Црвен Крст кај Симпо во Карпош? Треба да идам на часови за прва помош таму...

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Во план сум следниве 2-3 дена да купувам точак. Да ми препорачате некоја продавница?
Тука или тука имаше уште една во Дебар маало негде околу кружниот таму мислам имаат GT и Moongose.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Тука или тука имаше уште една во Дебар маало негде околу кружниот таму мислам имаат GT и Moongose.
Да не мислиш на таа кај парк пред семафорите улицата што излегуваш на Илинденска?

Член од
6 април 2006
Мислења
38
Поени од реакции
12
каде би можеле да се најдат заштитни маски за заштита од хемикалии,пестициди и облека која би се користела при употреба на овие стретства :) ...
стварно ме интересира каде се може да се најдат маски за заштита од пестициди и дали некој знае детали како и што се прави за "дезинфекција" неутрализирање на отровите кои може случајно да се најдат на нашето тело ? се нешто ми се врти дека со сапун се мие местото ..?
?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.097
Поени од реакции
25.113
Ќе може некој да ми каже каде можам да купам најефтина половна само бубица за слушање, таа за препишување што е.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
За телото незнам,ама имам слушнато од професорка по хемија дека ако вдишеш хемикалии кои можат да му наштетат на вашето здравје но не и да ве убијат,добро би било да се напиете млеко..

B

Black Guard

Гостин
Нема тука дезинфекција туку станува збор за деконтаминација и да сапун врши работа ама ако се нанесе што е можно побргу бидејќи овие хемикалии се апсорбираат и преку кожа,а зошто ти е заштитна опрема од пестициди и инсектициди кога ги правиш да бидат смртоносни само за инсекти??

Немаш потреба од Хаз-мат опрема,не паничи.

Прашај ги таму кај старите од ЈНА да не имаат нешто останато,ако не друго радизаштита користи:)

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Аммм, да не знае некој каде има такви пластични вртени цевчиња за пиење, како на сликиве :pipi: И не, нема во Џамбо, проверив. Фала :)

Kajgana Shop

На врв Bottom