Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
k479z7.jpg

Ваква марама ?!??! Каде и колку пари ? ова е обична марама како оние црно со бело што ги има секој втор во градов само оваа е црвена со црно ... каде можам да најдам и са паре ? помош :smir:

мислам дека имам видено во гтц во подрумот во една бижутерија нз како се викаше али одма лево е кога се симињаш....(само не сум 100% сигурна)

Мислам дека таква имаш во Ботони, долу во ГТЦ, не знам дали за истата мисли и МАЦА ДАРК

Каде можам да најдам вакво нешто цело Скопје го превртев...

Leather_Jacket.jpg

хм...ботони е на приземје (можно е и таму да има) јас имам видено доле во подрумот т.е најдоле во гтц...

aj plsss kazete mi koj avtobus odi za vlae,a koj za gorce????

i isto taka sakam da ve prasam dali vo vlae ima nekoi mavrovski kuki?( ako znaete kazete mi kade potocno se naogaat)

Не ме интересира од кај можам да најдам, туку колку е просечната цена на вакви наочари:

reald-3d-glasses.jpg

П.С. Без диоптер. ;)

i isto taka sakam da ve prasam dali vo vlae ima nekoi mavrovski kuki?( ako znaete kazete mi kade potocno se naogaat)

и до влае и до ѓорче имаш 5, 22 , 2ка ( али оваа трга од автокоманда ) ииии шо други автобуси.. незнам :)

Луѓе денес бев у ГТЦ ама никако не можев да ја најдам продавницата маниа...побарав и кај киното милениум ама ја немаше и таму(можеби немам убаво видено)....ај ве молам детално објаснете ми кај е....утре пак ќе идам у гтц па така да одговорот ми треба до утре...ај plss кажете ми побрзо

абе одма спроти киното милениум.... коа ке се качиш по скалите од лево барај !! и пишувај со регуларен фонт не сме ЌОРАВИ

Дали може некаде на интернет да ги гледам вестите од Телма од вчера (Четврток) 22.10.09

влае- 4,5,22,64,2,12,11,56 (последните два не се препорачливи)
ѓорче- истите автобуси,али за волково/геге/стопански идат само 22 и 64...

Каде се наоѓа продавницата Madness во Скопје. Едната што беше близу плоштадот ја затворија, а другата не знам каде е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom