Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Најк патики

Каде можам да проверам/прашам дали во Скопје ги има Nike Air Zoom Vapor VI Tour RF ?

Побарај на www.zlatnakniga.com.mk, во Скопје најголеми продавници се Делта Спорт во ГТЦ и Рамстор, јави се таму и прашај.

А како се вика ова пред ГТЦ, што го изградија како чир? Некни бев, ама тогаш купував нешто друго.

во Делта се јавив сега, и ги немаат. :toe:
Некоја друга продавница, да ми препорача некој?

Прашање #2

Кој е увозник за Баболат опрема? Ужас сме со пребарувачите и со немање официјални сајтови на продавниците/увозниците. Се функционира само преку телефон. Аман

А како се вика ова пред ГТЦ, што го изградија како чир? Некни бев, ама тогаш купував нешто друго.

во Делта се јавив сега, и ги немаат. :toe:
Некоја друга продавница, да ми препорача некој?

Прашање #2

Кој е увозник за Баболат опрема? Ужас сме со пребарувачите и со немање официјални сајтови на продавниците/увозниците. Се функционира само преку телефон. Аман

Пробај во Интер спорт и за едното и за другото. Во Буњаковец на 1ви спрат се. http://www.zlatnakniga.com.mk/Preview.aspx?FirmaID=96325

каде можам да најдам од тоа фосфорната боја што е што може да се мачка на лицето на раце и свети интересно...има баш таква боја на спотот на black eyed piece na I got a feeling...???

Ај нека ми најде некој на нет азбука за неми...ја барам сто години...значи барам знаци за да можам да разговарам со глувонем човек....буквите и некои основни зборови...ако е можно...Фала

Уф уф .. не верувам дека ќе најдеш кај нас. Уствари, може некој на тепка да има донесено една или две, ама дека ќе имаш онаков избор, тоа тешко.

Каде се продава во скопјево Апсинт? Проверено во Рамстор ама 55% некако слабо ми е. Значи барам something that really cooks.

Каде се продава во скопјево Апсинт? Проверено во Рамстор ама 55% некако слабо ми е. Значи барам something that really cooks.

Ако најдеш пиши ми каде има . :pipi:

Апсинт барајте у Веро . У Рамстор имаше порано, сеа не знам зашто нема .

А ако нема у Веро дајте сите колективно да се утепаме .

Торент за BraveStarr цртанот .
bravestarr.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom