За да стигнеш до тоа ниво на токсичност треба два пакети дволитарки да испиеш. Нешто што не може физички да се направи. А и една тегла мед да изедеш можеш да умреш, така да тоа е отприлика. Све е до дозирањето.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ako sakash da ripnesg od most nikoj ne mozhi da te spreci.ЕУ може да има директива колку аспартам може да има во газиран сок (кока кола на пример). Но ЕУ не може да донесе директива колку сок дневно смее да испее рандом Стојко. Ете Рон познава луѓе кои цепаат по неколку литри.
Исто така ЕУ кога регулира аспартам, ЕУ не регулира покрај аспартам колку други такви засладувачи може да се додадат... На крај победуваш само ако не играш (не консумираш).
Слично како на тоа дека во коцкарница добиваш само ако не играш.... mozham da recam deka samo ne konzumiranje e zdravo.
И млекото е зијан варијанта, посебно со чај. Ги врзува антиоксидансите и не им гледаш бенефит... Ама па црн чај со малку млеко има фантастичен вкус (таканаречен англиски доручек).Јас не разбирам зошто ви треба и ова, а и шеќер
И чај и кафе се пијат без ова, ставете малку млеко и не ви треба ни зрно шеќер.
Друже јас кафе и црн чај пијам само поради кофеин, не ме интересираат ни антиоксиданси, ни други бенефити, само и само да ме држат буден и фокусиран повеќе од нормално.И млекото е зијан варијанта, посебно со чај. Ги врзува антиоксидансите и не им гледаш бенефит... Ама па црн чај со малку млеко има фантастичен вкус (таканаречен англиски доручек).![]()
prebaci na kokain druze, so nisto ne mesaj, belo kako mleko, drzi buden i fokusiran poveke od normalnoДруже јас кафе и црн чај пијам само поради кофеин, не ме интересираат ни антиоксиданси, ни други бенефити, само и само да ме држат буден и фокусиран повеќе од нормално.
Поскапо е од кафе, тамаќар сум ти јасprebaci na kokain druze, so nisto ne mesaj, belo kako mleko, drzi buden i fokusiran poveke od normalno![]()
Cim i vie u oustrelija pocnavte da stedite ne e na arno rabotavaПоскапо е од кафе, тамаќар сум ти јас![]()
Tie se najloshite!Cim i vie u oustrelija pocnavte da stedite ne e na arno rabotava![]()
И јас така го пијам. Шеќер било каков е штетен, не мора во се да се става.Јас не разбирам зошто ви треба и ова, а и шеќер
И чај и кафе се пијат без ова, ставете малку млеко и не ви треба ни зрно шеќер.
Abe ubavo za vas!!!И јас така го пијам. Шеќер било каков е штетен, не мора во се да се става.
Брат, имаш Пица буквално во секоја пицерија во државава.Да има некој видено некаде кај нас да продаваат Pica ? Или Можеби некоја продавница во Солун да знаете?
![]()
Пробајте маџун (гроздов мед), природен засладувач, наместо шеќер. Верувам знаете што е тоа (повеќето не). Најчесто се 100% природни и ништо вештачко внатре. Една до две лажици маџун во денот, наутро или навечер, самостојно или растворено во вода, чај, млеко, сок, се доволни. Ефектот со класичниот мед е идентичен, со тоа што маџунот е потечен и одлично се вклопува во секој напиток.Abe ubavo za vas!!!
Jas Caj bez shejker ne mozham da smislam!
A i coekov si kazha !