Каде и како сте го запознале партнерот / партнерката (својата љубов)?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.100
Веб-сајт
www.kajgana.com
Случајно или "намештаљка"?

Девојка ми ја запознав пред 4 ипол години во "Булевар". И го уловив погледот неколку пати, па ми беше интересно да и отидам директно и да ја започнам разговор. И не, не бидна ништо од првата вечер, ниту размена на телефони... бројот го добив дури после 2 недели, а во меѓувреме се гледавме само по случајност во "Булевар", заеднички пијачки, муабетење, денсање со нескриени симпатии.
Првиот бакнеж падна на истото место, штета што веќе не постои, па да емоцираме спомени.

Jas mojata ja zapoznav na shkolo...toj uceshe ekonomski jas gimnazija...ama imavme predmet Odbrana i zashtita i klasovite od ekonomski idea na chas vo kabinetot po ONO vo gimnazijata..i taka se shmekavme brkavme mnoooogu dolgo vreme.....se dodeka ne mu pukna filmot i edna vecher ne mi pristapi....inache prviot baknez padna negde na Samuilovi tvrdini:)

Не би рекол дека ми беше "љубов" али мојта прва ја запознав у средно коа бев 17 години. Јас останував после школо на фудбал practice а таа имаше одбојка и заедно поминувавме така по празните простории:)))

На улица кога ми побара потпис за петиција против наркошите што ни се береа пред врата. Оттогаш не се разделивме. :pos:

Во табана летово. Се видовме и бидна..

Не знам на што се мисли со тоа "својата љубов". Се мисли на личноста со која си во врска (моментално) или воопшто на личност кон која си имал најсилни чувства и не можеш да ја заборавиш?

Човекот кој прв пат успеа да ми направи да почувствувам „играње“ во стомакот прв пат го видов додека играв пикадо. Веднаш го приметив кога влезе во кафулето и цела вечер го ѕиркав. После замина и мислев дека никогаш повеќе нема да го видам зошто мислев дека не е од градов. Но, кај една другарка го видов на слики и испланиравме како да испадне случајна средба и повторно во истото кафуле се сретнавме. Извесно време се шмекавме кога ќе се сретневме некаде, па првиот бакнеж се случи после две недели на клупа покрај езеро:icon_cool

Sosem slucajno!
Pijav i duvav ko stoka od sabajlecki so eden drugar, posle da ne si odime po doma takvi ustokani ojdovme kaj eden moj drugar sto zanevme deka e sam doma, den pred nova godina bese, tamu se dosredivme, a brat mu imase nekoja mala sobiranka, ja vidov, zapoznav, ne zapamtiv ni ime ni kako izgleda sem deka e simpaticna. Utredenta na Nova godina, tamu nekdade pose 0100, so drugarot kaj sto slavev i spiev prethodnata vecer otidovme u komsii, kaj sto slavese brat mu so drustvo, da gi pocastime gandza, tamu bese, si cestitavme, jas ja ugusiv u muabet, posle padna na sarm i to.
Znaci n sekojpat alkoholot i drogite pravat samo belji. Pravat pogolemi, ama ne sfakjame :) :) :) :)

Јас и дечко ми се знаевме долго време пред да идеме зошто идеше со една девојка што ми беше хммм-не толку блиска другарка.100 пати се имавме сретнато предходно ама ОН никогаш не се поздравуваше со мене само со мојот тогашен дечко!!! :( :) Како и да е ,пред 4 год и 7 месеци одприлика он со еден негов другар беа кај LeeLoo^^ дома (од форумов девојката) и јас као ај друштво да и праам и си се видовме и си се засвиѓавме и на зезање следниот ден (иначе 1 април - која иронија ) си се фативме. Никој не ни веруваше дека идеме! Сите мислеа ги зезаме зошто им беше чудно на сите што ги знаевме особено поради тоа што неговата бивша и мојот бивши се дружеа исто така :)
Мислевме и јас и он дека ќе идеме две недели и ај пријатно ама еве скоро 5 години сме заедно и се надевам ќе бидеме уште многу многу долго време заедно.Пошто знам дека ќе го прочита ова I LOVE YOU :)

go zapoznav pred 4 godini vo edna diskoteka, celo vreme mu dokazuvav deka nema sansi ja i on zaedno ,a posle nekoe vreme mi stana maz :icon_lol:

На една роденденска журка. Јес да беше намештаљка - другар ми наумил да не спои, па шо сака нека е, ама испадна интересно. И бетер од интересно, испадна женачка!

Мојата последна девојка ја запоанаф ептен типично.

Се ирцафме мноогу долго време и првата средба ни беше кај заедничка другарка дома. На неа патем и дојдоа и роднините од Словенија па таа мораше да оди во дневна да ги дружи и нив малку.

За првиот бакнеж се изнамачив додека да го добијам, беше позади нет кафето кај што работеф, на среде школскиот двор на основното у Илинден на тревата.

Веке месец дена сум пак сингл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom