Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја започнувам темава исто како и за филм да речеме кога бараме помош... Јас поточно ја барам игрицата Cadillacs and Dinosaurus ама full верзија иста како на флиперите што ја имаше... Ако знаете бујрум дајте линк да ја симнам или играм онлине...
Прегледај го приврзокот 154167
П.С. Еве за носталгичарите едно линкче кај да си ја симнат Мустафа да ја играат, само 12 мегабајти е икончето
20 ластици ќе јадеш вечер ради темава, живи ти ебам. Кој си ти ваква тема да отвараш? Симни МАМЕ 32 и аупичку матер, земал и тема отворил.Ја започнувам темава исто како и за филм да речеме кога бараме помош... Јас поточно ја барам игрицата Cadillacs and Dinosaurus ама full верзија иста како на флиперите што ја имаше... Ако знаете бујрум дајте линк да ја симнам или играм онлине...
Прегледај го приврзокот 154167

Ако бе ќе послужи темава и за други луѓе20 ластици ќе јадеш вечер ради темава, живи ти ебам. Кој си ти ваква тема да отвараш? Симни МАМЕ 32 и аупичку матер, земал и тема отворил.
Иначе брк коа сакаш 1 на 1 у Мустафа, докторирав ко копиљ на играва, све со еден жетон поминував.![]()