Каде да најдам игра....

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ја започнувам темава исто како и за филм да речеме кога бараме помош... Јас поточно ја барам игрицата Cadillacs and Dinosaurus ама full верзија иста како на флиперите што ја имаше... Ако знаете бујрум дајте линк да ја симнам или играм онлине...

Cadillacs.JPG

MAME32 simni si od torrent fino lepo. Tamu gi ima site fliperski igricki, osven edna koja nikako ne uspeav da ja najdam posto ne i go pamtam imeto MAME mu jebem :)
Go ima i kako MAMEUI, MAMEGUI i tako dalje, bitno pisi MAME.

Ја започнувам темава исто како и за филм да речеме кога бараме помош... Јас поточно ја барам игрицата Cadillacs and Dinosaurus ама full верзија иста како на флиперите што ја имаше... Ако знаете бујрум дајте линк да ја симнам или играм онлине...

Прегледај го приврзокот 154167

П.С. Еве за носталгичарите едно линкче кај да си ја симнат Мустафа да ја играат, само 12 мегабајти е икончето

Чао

Ја има и за на телефон (Андроид) со добри контроли.

Прегледај го приврзокот 154167
20 ластици ќе јадеш вечер ради темава, живи ти ебам. Кој си ти ваква тема да отвараш? Симни МАМЕ 32 и аупичку матер, земал и тема отворил. :yid:
Иначе брк коа сакаш 1 на 1 у Мустафа, докторирав ко копиљ на играва, све со еден жетон поминував. :smirce:

20 ластици ќе јадеш вечер ради темава, живи ти ебам. Кој си ти ваква тема да отвараш? Симни МАМЕ 32 и аупичку матер, земал и тема отворил. :yid:
Иначе брк коа сакаш 1 на 1 у Мустафа, докторирав ко копиљ на играва, све со еден жетон поминував. :smirce:
Ако бе ќе послужи темава и за други луѓе :D

Back
На врв Bottom