CafeDelMar
Luminance
Имаше во Веро Центар, а имаше и на Зелено пазарче. Во моментов не знам со сигурно каде ги има ама ако ти успат провери.
И не ме мачиш воопшто.
И не ме мачиш воопшто.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рубин вињак?
Кај можам да најдам асален буковец? По можност што е можно поприроден( не да е мешан со сол и глупости други), покрупен и полут?
Овие од продавнициве се жива глупост човечеНит се осеќа дека е буковец нит ништо, којзнае што имаат ставано во него и од што е правен...има некои на пазар што продаваат на пример?
Ако некој јадел во Турист ќебапчилницата во чаршија, е таков буковец, изгор лут и ептен крупен.![]()
Кај можам да најдам асален буковец? По можност што е можно поприроден( не да е мешан со сол и глупости други), покрупен и полут?
Овие од продавнициве се жива глупост човечеНит се осеќа дека е буковец нит ништо, којзнае што имаат ставано во него и од што е правен...има некои на пазар што продаваат на пример?
Ако некој јадел во Турист ќебапчилницата во чаршија, е таков буковец, изгор лут и ептен крупен.![]()
Тинекс.Кус Кус?
Биокулт и ДМ ( На Алнатура ).Дали некаде во Скопје има цимет, ама оној вистинскиот цимет (Ceylon), не овој низ маркетите што го има (Cassia).
Биокулт и ДМ ( На Алнатура ).
Каде е ова ДМ?
Биокулт знам спроти Сити мол дека има и ќе појдам до таму после.
Пред некое време сакав да пробам вакво нешто. Од каде купуваш путер од какао (и зошто го стави во наводници)?Ќе си најдеш „путер“ од какао и сам ќе си правиш чоколадо. Другите состојки се лесно достапни.
Пред некое време сакав да пробам вакво нешто. Од каде купуваш путер од какао (и зошто го стави во наводници)?
btw - какви се резултатите (чоколадото)?![]()