Каде би живееле кога би можеле да бирате?

• Креатор на темата Креатор на темата Alex1828
  • Време на започнување Време на започнување
Таа што се презива на Па...?!? Што ти коментирала...?!?
Уууу..почнав да те контролирам:kesa: сории

Да не бегам од темава..
Некаде кај што е топло, по можност сите 365(366) дена да е минимум 15 а максимум 30 степени...
друга по име душица знаеш ли ...дај прошити го видикот ))) ма да и таа да ја однесам нема да ми се слоши :vozbud:

друга по име душица знаеш ли ...дај прошити го видикот ))) ма да и таа да ја однесам нема да ми се слоши :vozbud:

Не знам друга :( Ај ќе ти го пребарам профилот, може ќе начекам некоја:toe: Од многу жени, никогаш нема да ти се слоши:nenene:

И ми текна мене...
Би живеела на Миконос....уффф сакам!:se_ molam

Не знам друга :( Ај ќе ти го пребарам профилот, може ќе начекам некоја:toe: Од многу жени, никогаш нема да ти се слоши:nenene:

И ми текна мене...
Би живеела на Миконос....уффф сакам!:se_ molam
што изводиш :p ))) би живеел на миконос мислам дека би можел да се прилагодам )))

што изводиш :p ))) би живеел на миконос мислам дека би можел да се прилагодам )))

E деее.. Изводам:pipi: како не, ти изводиш сега:smir:
Миконос не е ништо поразличен од твојот избор. Освен што е малку поефтин. Ама само малку.

E деее.. Изводам:pipi: како не, ти изводиш сега:smir:
Миконос не е ништо поразличен од твојот избор. Освен што е малку поефтин. Ама само малку.
оки мило како ке кажеш зар сум ти преправал некогаш...штом е поефтино у миконос идам уште вечерва таму..ама во сонот )))

оки мило како ке кажеш зар сум ти преправал некогаш...штом е поефтино у миконос идам уште вечерва таму..ама во сонот )))

Иди иди......несанице...
А може и во NYC.....уште една желба...
Се гледаме на било која дестинација...во соништата
П.С...да ми преправи ...се шалам..не ми текнува...и патем..гарант сме надвор од тема:pos2:

Иди иди......несанице...
А може и во NYC.....уште една желба...
Се гледаме на било која дестинација...во соништата
П.С...да ми преправи ...се шалам..не ми текнува...и патем..гарант сме надвор од тема:pos2:
пред да си легнес земи длабоко воздух пиомисли на мене и легни си гарант ме сонуваш у хот издање хахахах ......да не бидам офф ....сакам во сен тропеееее x100

пред да си легнес земи длабоко воздух пиомисли на мене и легни си гарант ме сонуваш у хот издање хахахах ......да не бидам офф ....сакам во сен тропеееее x100
Е многу сакаш. Под казна ќе седиш во Скопје

Абе мали...пиеше нешто или конзумираше нешто што не е на список?!? Многу си ми распуштен денес
Ја да направев вака одма ќе го јадев....стапот...:kesa:

Е многу сакаш. Под казна ќе седиш во Скопје

Абе мали...пиеше нешто или конзумираше нешто што не е на список?!? Многу си ми распуштен денес
Ја да направев вака одма ќе го јадев....стапот...:kesa:
ај пиши ми по пп мислам дообјасни се знаеш малку сум глупичок па не те разбрав ....сакам и на ибица да отидам

Лос Анџелес...The future's uncertain, and the end is always near...Let it roll, baby, roll...all night long!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom