Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Бев на кафе со друштво и после отидовме на фудбалче во Палата.Ја и Хорорман губевме:(

Значи еве веќе два дена сум интензивно на Алкохол...вчера ја мислам дека цел Аквариус го испивме...некад 8-9 шејкери камикази :cug:се надевам така ќе продолжи

V4era bev na rodenden interesno bese site se zapivme dosta vesel rodenden...

3 дена по ред пијан... закон.. башка смеење без осет..

So drugari bevme prvo u ramstor posle u park. Zakon bese

синоќа кога ме фати една дремка, кога си легнав во 10ипол уффф убавини, наредното утро се разбудив свежа за работа убавинииии :vozbud:

Бев на Скази и поминав феноменално. Трескање, бенгање (?!), драматизирање...сестра ми ми рече дека сум била пјур ха-це :))))

Бев на Скази и поминав феноменално. Трескање, бенгање (?!), драматизирање...сестра ми ми рече дека сум била пјур ха-це :))))

Поздрави ја сестра ти. :)

Мртва уморна од повеќе од 5 часовно патување со автобус, ѕирнав шо има на нет и ја фатив перницата.

На кафе со другари, чекавме да се врати едно другарче од одмор да го видиме, мнооогу ни фалеше :) па после они продолжија накај парк, а јас дома..

Вчера беше мојата најлоша вечер у живот.

синоќа некои 4 ипол саати правев и хардверски и софтверски надоградби т.е. update на CMSO на UST 2 боксот за самсунг...

Синоќа прво на Плаошник терасата се начукавме и после у дискотека Парк лудница беше!

Вчера бев во Охрид,денес веќе не.Бев во дискотека Парк си поминав преубаво,ама ептен најмногу.Многу ми е криво што влегов само една вечер таму.Седевме до крај и после тоа до Жито Леб по храна и пат по нозе да се допакувам малк сон и дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom