Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
па излегов рано бев кај друагрка ми во дуќан да средиме нешто па во 7 отидовме во New Age...супер муабети,кафе...се јави една друга другарка па ај кај неа пак кафе муабети бла бла....па отидовме во парк и супер си поминавме...
навистина добра вечер

snosti CUDESNO bese, ve4er za pametenje ..... rano izlegov na vo kafic sedevme, piajcki, muabet ..... posle na disko (skandal zurka) do izgrejsonce ..... nesto nesekojdnevno oci da isplaknes :vozbud:

сношти..хм,излеговме без план,бевме на едно помирно местенце,супер направено...
после фативме патот накај Богданци,и таму на игралиштето седевме,на сред тревник со пивото во рака :) :) пеевме како нетаман
ae.gif

ме држеше и адреналинот и расположението..
ме возеа во Форд Мустанг Кобра 2000 svt или како и да е (не се разбирам баш..знам дека колата е сон) ,ме возеа и тоа ЛУДО!!! уф да се врати пак тој момент...

luda vecer! super bese, bev na rodenden kaj drugarka mi, pa se zapoznav so deverot :) pa pienje... TOP zurka!

sinoka...patuvav Struga-Skopje...i se nafurav loso so edna Coca Cola i eden cips :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

вчера домче со цуци кај мене у дворче кафенце цигарче и спремање за викенд и такој

:zlo: ууухуууу синоќа...

... гледав телевизија до 01 часот, се истуширав и легнав.

Со другарка една, со братучетка ми и дечко и во Гламур.
Фино беше, како и секогаш, натинг спешл.

Сношти бев во 19 на жива музика со еден другар,супер беше дечките стварно беа добри

ммммм супер поминав... задоволен премногу.....дај и вечерва така да биде...

На скаличките кај камени кај што скејтерите вежбаат. Со една другарка и еден другар, пифце муабет... ТоБ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom