Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
кај беф нојческа ??2
стварно појма немам ?2?2!2!2

бев у парк прво се Месаја онака муабети и грицкање сончоглед....со него седев до 10.30 некаде па после со дечкото и едно друштво...
ок беше искачањето...али ништо посебно

на кафе со кајганџии и кајганџики,добро беше

Мммм го јадев највкусниот сладолед со највеќе преливи и шлагови и ситнурии...мммм....а да, падна и кондом од некој спрат на зградата во која беше кафичот,па имаше смеење...леп провод:vozbud:

Прво на кафе во Blue. После...фала ти Бушав што ќе дозволеше да ме изеде едно куче:pos:. Помина тоа...па го преживеав и возењето на Шумахер:pos:. Добро беше се на се...

So drushtvo od maalo na kafe, potsekjanje na denovite koa sme bile kopiljaci i taka ...

синоќа си поминав топ. Посебно во Вивенди :pos2:
љољ, више не стапнувам таму! иначе ни се нафурав лошо ни се начукав абе топ! башка бушав ме изнасмеа со устата, јазикот и рацете :)

ауууу да ке забораев уште сум под имресии од певачицата и стадото во Вивенди.
ljubov_moja@yahoo.com says:
уште си под импресии од певачицата од вивенди
ljubov_moja@yahoo.com says:
лол
Северџан says:
уф
Северџан says:
денес пак ќе идам

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
бев у парк прво се Месаја онака муабети и грицкање сончоглед....со него седев до 10.30 некаде...

...па ја после на сепариња со (пијано)друштво, и онака... ок беше...

п.с. Теди, пола сончоглед го истури... :))))

Беф на ДНБ ОлСтарс на Лизгалиште, супер беше, а тоа што не деојде никој од кајганџии, не ви простувам.
А в петок попиф уште една корпа, АМАН ВИШЕЕЕЕЕ!!!!

ууу синоќа топ си поминав, запознавме едни три типки јас и кртот во парк и испадна дека се знам со нив уште пред 4/5 години кога бев панкер и за мене тогаш имале мислење дека сум ебиветер (некој што само се мува) и топ си поминавме синоќа. Исто така си испланиравме во Охрид да идеме на 10тина дена заедно и ќе ми помогнат да ја преболам бившата :) одкако ке се вратам (најверојатно среда) од Охрид. :helou:

ooo sinokja ne ocekuvav deka tolku dobro ke pominam... prvo so drugarkite na nasa zurka, pa posle nakaj disco e tamu bese ludnica, mnogu bese jako, se iznaigravme...

Бев во Маракана и си поминав нај топ на цел свет...се рабуди рокерот во мене :music3:...отварај Колосеум ќе забегам

паааа...бев во Ѓорче кај месаја и ми го направи најубавото нес и така со мерак си го испив...па одевме од Ѓорче до парк пешки и нозее ми паднаа(Месаја ќе те убијам поради тоа) и така...после се најдов со дечкото и друштвото па со нив до 1.30 и после дома...како и да е убава вечер

~ThE_VaMpIrE~ напиша:
паааа...бев во Ѓорче кај месаја и ми го направи најубавото нес и така со мерак си го испив...па одевме од Ѓорче до парк пешки и нозее ми паднаа(Месаја ќе те убијам поради тоа) и така...

нишо не ти е ај... :)

Ја после тоа, на сепариња со истите фаци, па до hard to explain беф со другари заебанции паѓаа, дремефме на скали така, смеење многу и така... па накај дома у 00:20 отидоф... напињаа им се идело дома, па ај... у глобала, вчера беше закон...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom