Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Синоќа прво бев во Беко да јадам, топ помфрит. После тоа во Рамстор на кафе со Анастазија и мајка и и ми кажаа една многу мрачна вест т.е. дека се распаѓам :( после тоа со Анастазија отидовме во парк си седнавме на еден мокар камен и плачевме до кај 23.30 т.е. додека не дојдоа К3Х и КрТоТ па пиевме малце со нив и отидовме да се возиме, добро можеби имавме среќа што не загинавме... Како и да е топ си поминав и покрај тоа што сеуште ме болат очите од синоќа...

У парк со клас ...после долго време се видовме тежок ремет

Mmmmm..бев дома и ми дојде другарка на кафе и така муабети муабети...како и да супер ми дојде кафето се неа :)

snosti so drugari vo osnovnoto uciliste, ispravuvame muabeti i pievme cigari ...... zakon bese ...... kako panagir da imse

Дома, имав гости, пиевме кафе и муабетевме... :)

На SMUT у прилеп... партали...

vo park kako i voobicaeno i si pomnav superrrrrrrrrrrrrrrrrrr:helou:

Бев во Kadmo (Охрид) и океј беше, на едно скопско и после на Св. Канео. И на спавање, и сабајле на бус за Скопје. :)

В сабота беф у парк, мачење... понекогаш сфаќам дека некои девојки и не се топлку комплицирани, се додека не сретнам покомплицирани и од ниф.

В сабота беф у парк, мачење... понекогаш сфаќам дека некои девојки и не се топлку комплицирани, се додека не сретнам покомплицирани и од ниф.
И кога ќе ја сретнеш најкомлицираната од сите претходни, пак ќе има покомплицирана од неа. :pos: Крул риалити. :( :icon_lol:

Јас синоќа не се нафурав лошо... Напротив. shy:

Прекрасно Kјуб состанок...ентернет јбг гимназија и на кафе у 2 по полнок

Vo Koloseum na Roger Sancez :je:

После напорниот џогинг бев многу уморна, се искапив и си викнав друштво дома...мх мх мх убавини:))

Бев искочен со особата што ја сакам многу...и супер си поминав:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom