The_LiGhT'
Stop DISCRIMINATION
- Член од
- 29 април 2009
- Мислења
- 587
- Поени од реакции
- 123
Pred edna nedela kupiv od ONE Samsung s3100 i sedmiot i osmiot broj se 03, kakov proizvod se!!!
Што ти пречи ако е од Емирати?исто ти е..ти веќе го користиш тој телефон..така да не е битно..Nee tacno ova. akosakas da proveris od kajtie telefonot izvadisija baterijata i odozdola pricitaj made in .... i od tamo tie telefonot. Mene na nokiata mi pisue Finska, a ovde ispaga emirati, akko e stvarno uemirati togas zaso pisue Finland?
Da de ja ne se ni zamaram so toa samo ne mie jasno zaso bi pisale Finland ako e od emirati, nema logikaШто ти пречи ако е од Емирати?исто ти е..ти веќе го користиш тој телефон..така да не е битно..
Има логика,ја пред некое време купив микробранова, марката е германска а на пакувањето и спецификацијата пишува Кина...значи германците им дале лиценца на нив да се произведува у Кина,исто како со Кока-кола..американски бренд, а за наш пазар го произведува пивара..исто и со твојот телефон,најверојатноDa de ja ne se ni zamaram so toa samo ne mie jasno zaso bi pisale Finland ako e od emirati, nema logika
Нема врска,немора да значи..имав Нокиа директно од Финска,што се вика од лента ја земавНема што да се пишува и нема потреба да се проверува. На сите телефоните ви се од кина.