Kaко да провериш каде ти е произведен телефонот (колку е квалитетен)?

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Pred edna nedela kupiv od ONE Samsung s3100 i sedmiot i osmiot broj se 03, kakov proizvod se!!!

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Нема врска ова.Кајмене пишува дека е произведен и заршен во Кина а тука ми испаѓа дека е во Кореа.И сега демек ќе ме лажат од компанијата демек не е од Кореа од Кина е.

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Nee tacno ova. akosakas da proveris od kajtie telefonot izvadisija baterijata i odozdola pricitaj made in .... i od tamo tie telefonot. Mene na nokiata mi pisue Finska, a ovde ispaga emirati, akko e stvarno uemirati togas zaso pisue Finland?

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Nee tacno ova. akosakas da proveris od kajtie telefonot izvadisija baterijata i odozdola pricitaj made in .... i od tamo tie telefonot. Mene na nokiata mi pisue Finska, a ovde ispaga emirati, akko e stvarno uemirati togas zaso pisue Finland?
Што ти пречи ако е од Емирати?исто ти е..ти веќе го користиш тој телефон..така да не е битно..

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
Што ти пречи ако е од Емирати?исто ти е..ти веќе го користиш тој телефон..така да не е битно..
Da de ja ne se ni zamaram so toa samo ne mie jasno zaso bi pisale Finland ako e od emirati, nema logika

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Da de ja ne se ni zamaram so toa samo ne mie jasno zaso bi pisale Finland ako e od emirati, nema logika
Има логика,ја пред некое време купив микробранова, марката е германска а на пакувањето и спецификацијата пишува Кина...значи германците им дале лиценца на нив да се произведува у Кина,исто како со Кока-кола..американски бренд, а за наш пазар го произведува пивара..исто и со твојот телефон,најверојатно

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
03 i kaj mene i sega aj odkaj e?
од кина (и мојот е од кина - самсунг 5230 со тач) :nerv:

значи отровни се

ама нокиата ми е финска

ако сака модераторот да напиши во првиот пост за 03 (дека е од кина)

благодарам

чао

:icon_lol:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Нема што да се пишува и нема потреба да се проверува. На сите телефоните ви се од кина.

macedon89

Провокатор по вокација
Член од
22 јули 2008
Мислења
783
Поени од реакции
582
Јас најдов телефон со 24
ТОј од каде би можел да е????

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Нема што да се пишува и нема потреба да се проверува. На сите телефоните ви се од кина.
Нема врска,немора да значи..имав Нокиа директно од Финска,што се вика од лента ја земав :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
35681003... седмиот број е 0 а осмиот 3 и кај е произведен сега во Гевгелија? :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom