Do some, do some...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Премногу е важен Џонс за цела организација за да изгуби на поени. Не е едноставно да дадеш одлука против човек што е без пораз цела кариера, треба ептен да го издоминираш во 4,5 рунди за да ти дадат победа.Na muskuli? Ovaa ne ni trebase da ja dobie.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Единствено да земеш со нокаут или да издоминираш 5 рунди како Волкановски и да им затнеш муцка на уфц, друга варијанта не гледам во ваква ситуацијаПремногу е важен Џонс за цела организација за да изгуби на поени. Не е едноставно да дадеш одлука против човек што е без пораз цела кариера, треба ептен да го издоминираш во 4,5 рунди за да ти дадат победа.
Ова реално беше 3-2 за Рејес или нерешено, ама угледот си го прави своето.
И во бокс вака блиски борби секогаш шампионот го задржува појасот.
Како прво Рејес беше добар првите 2 рунди каде беше подоминантен од Џонс, веќе во третата покажуваше знаци на умор,за 4 и 5 да не правам муабет, затоа се додадени плус 2 плус шампионски рунди да види светот од што се направени борците и колку го посакуваат појасот затоа повеќе предност ке дадат на последните 2 рунди...Јас сум голем фан на Џонс, али не се слагам со вас.
Рејес направи и повеќе од доволно. Првите 3 рунди беа несомнено негови, Џонс само притискаше. Ако тоа е доволно за победа тогаш комплетно треба да го сменат системот на бодирање.
Што да прават борците кои немаат КО способности а (пр.) го издоминирале Џонс на рунди, да се откажат од спортов? Да им речат "или нокаутирајте го или сабмитнете го, иначе нема победа"...
Јас разбирам дека Џонс е многу важен за спортот, и верувам дека е подобар и покомплетен борец од Рејес, дека е ГОАТ и тако даље... али факт е дека оваа ја загуби.
Како прво Рејес беше добар првите 2 рунди каде беше подоминантен од Џонс, веќе во третата покажуваше знаци на умор,за 4 и 5 да не правам муабет, затоа се додадени плус 2 плус шампионски рунди да види светот од што се направени борците и колку го посакуваат појасот затоа повеќе предност ке дадат на последните 2 рунди...
Како и да е било поминало џабе ке дискутираме овде, негде прочитав дека ќе има реванш па да стискаме палци дека ќе се оствари, баш ме интересира каков пристап ке имаат и двајцата.
Не реков дека ја добил Џонс трета, пишав дека во трета рунда Рејес веќе покажуваше знаци на умор, иначе во трета Рејес имаше повеќе удари...Jon Jones vs Dominick Reyes Full Fight UFC 247 Part 6 MMA Video
Jon Jones vs Dominick Reyes UFC Houston Fight Video Part 6 Watch UFC 247www.mma-core.com
Kako toa 3-ta runda ja dobi Jones?
Sent from my iPhone using Tapatalk