K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Имај малце респект кон борците, поима немаш низ што се поминуваат. Лесно е дома лежење у кревет, устата полна чипс и ќе збориш кој како требало да се бори.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Поздрав момци. Имам 22 години и до сега немам тренирано боречки спортови, па се мислам дали е касно да почнам? Несакам да тренирам за да одам по натпревари, туку чисто за сам себе (плус учам и факултет за безбедност па може ќе ми притреба во иднина). Кој спорт би ми бил најдобар да го одберам? Гледав некои тренизни од "Д Стронгест" и се заинтересирав (иначе од Ново Лисиче сум, блиску ми е). Добри ли се д стронгест?
Иначе сум крупна градба (не дебел) висок 174 цм тежок 87 кг.
Се надевам дека ќе ми помогнете :)

Поздрав момци. Имам 22 години и до сега немам тренирано боречки спортови, па се мислам дали е касно да почнам? Несакам да тренирам за да одам по натпревари, туку чисто за сам себе (плус учам и факултет за безбедност па може ќе ми притреба во иднина). Кој спорт би ми бил најдобар да го одберам? Гледав некои тренизни од "Д Стронгест" и се заинтересирав (иначе од Ново Лисиче сум, блиску ми е). Добри ли се д стронгест?
Иначе сум крупна градба (не дебел) висок 174 цм тежок 87 кг.
Се надевам дека ќе ми помогнете :)

Имам искуство со нив и доколку сакаш подетално да ти објаснам, пиши ми во порака.

Имај малце респект кон борците, поима немаш низ што се поминуваат. Лесно е дома лежење у кревет, устата полна чипс и ќе збориш кој како требало да се бори.

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Имај респект кон тој што треба.

Имај респект кон Елкинс кој се врати од мртвите.
Имај респект кон сите шо чекаат шанса за титула.

Имај респект за Тони Фергусон,тој го изеде ради кабиб шо наместо да слабее јаде италијански слатки.
Тоа ли е дисциплина.

Ти пратиш ли уопште шо се дешава у мма или само претпоставуваш секој што коментира везе нема од нишо,јаде нездрава храна итн?

Имај респект кон тој што треба.

Имај респект кон Елкинс кој се врати од мртвите.
Имај респект кон сите шо чекаат шанса за титула.

Имај респект за Тони Фергусон,тој го изеде ради кабиб шо наместо да слабее јаде италијански слатки.
Тоа ли е дисциплина.

Ти пратиш ли уопште шо се дешава у мма или само претпоставуваш секој што коментира везе нема од нишо,јаде нездрава храна итн?
па со самото тоа што во 3 сабајле дремеш и коментираш на кајгана, се ми е јасно...

Не знам што бара McGregor тука, ќе биде интересно да се гледа во НОКАУТ уште од прва рунда!

Mayweather во живот нема нокаут дадено а McGregor има добра вилица.

Ќе доминира нигрото 2-3 рунди после ирецот ќе направи некоја глупост ќе го симне на земја ќе се заебава и ќе изгуби на дисквалификација и кур го боли ќе ги земе парите и ќе спаси образ.

Mayweather во живот нема нокаут дадено а McGregor има добра вилица.

Ќе доминира нигрото 2-3 рунди после ирецот ќе направи некоја глупост ќе го симне на земја ќе се заебава и ќе изгуби на дисквалификација и кур го боли ќе ги земе парите и ќе спаси образ.

Ирецот не е боксер, на никој начин не го гледам како победник на мечот.

Нигрото има 40 години ама очекувам кондициски да е подобар од МекГрегор. За Конор сум али не верувам на негова победа во овој меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom