K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
знае некој поточно кога ке биде државно кик бокс ???

знае некој поточно кога ке биде државно кик бокс ???
Кај нас тие информации испаѓаат во последен момент како по обичај :D Врска немам најискрено... А интересна работа да се спомне изминативе години се случуваше и повеке пати во годината да има државно по кик бокс. И опасни прваци се разбира еден противник победуваш и готово е првак си. Трага нема од тие квалитетни првенства државни... 2008, 2009, 2010.

Утре вечер е борбата, и нема да ја даваат никаде. Ќе мораш да се снаоѓаш за стрим на интернет, или да платиш стрим на интернет, мислам дека беше околу 60$ ;)

Утре вечер е борбата, и нема да ја даваат никаде. Ќе мораш да се снаоѓаш за стрим на интернет, или да платиш стрим на интернет, мислам дека беше околу 60$ ;)

Nedela vo 07 po nashe, ke bide interesno.[DOUBLEPOST=1457161850][/DOUBLEPOST]
Која борба?

Conor vs Diaz

па дека рече вечер он си викам нема вечер борба ахахах.
А у недела е борбата сабајле инаку.

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1862712

Pobaraj mu test linija pisi mu odma za sto sakas da gledas, posto toa ke te prasa pobaraj mu za PC imas BT sport 2( UFC e vo 04) i gledaj bespari 1 den. eve jas sea mu pobarav odma mi dade, pozdrav.

има доста стримови во Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)
има на интернет и хакирани логин-ови од UFC сајтот за директно стримовање

а и шо ќе се замараш у 4 сабајле и така кога ќе станиш ќе ја има снимката од борбата по торенти

Интересен и атрактивен е Мекгрегор и носи маркетинг за УФЦ... За очекување е да му местат сега противници по мерка некое време.

Ебати Конорот. Цела ноќ го чекав за да го лапне на крај :tapp:
Важно Тејт зема титула :love:

Ауу :aplauz:

Не да вредеше шо останав да го видам Конор поразен, реално за мене има добра душа и паметен е , но премногу се курчи со тие блинг блинг ствари и поскапи коли од шеициве низ дубаи. Ептен фура некој стил,никој не ми може ништо ..а уствари тинејџери у УФЦ се повеќе потковани од него во некои вештини.

Секоја чест за Диаз , безвеза тело,слаб тренинг последно време ,мрднатиот ко од бетон да е праен,тешки аперкати попи.

И Миша Тејт заслужено,dodge dodge dodge .. ај на здравје спиење :sleep:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom