Hurin
Pokerface bastard
добар беше крокоп,добри комбинации, сефо и така и така, малце пасивен ми изгледаше ќе чекам видео на јутуб на раат да изгледам вака мн сецкаше сстримот, даниел гита стандард, добар нокаут 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И беше наместена борбата???
Баш би сакал да подискутираме на оваа тема CRO COP - SEFO
Само молам со факти ок![]()
Беше, беше. Ама добра местенка беше, интересно беше за гледање а знаеш дека го ценам КроКоп така да и не го кривам што беше договорено. Во ваков меч треба да си луд да се кршиш кога е ова елегантен начин за добра претстава
. И Сефо беше задоволен и публика така да успешно беше само мечот беше многу краток, кога почна кога заврши?
Ти не гледаше?
мечот не беше наместен според мене, тоа дека не се одеше 100 % беше очигледно, мечов повеќе изгледаше на ревијален пријателски него наместен, вакви борби нема смисла да се наместени,затоа што нема основа, двајцата се бореа со мал притисок (додуша Мирко со поголем бидејќи беше пред своја публика) и затоа имаше онака опуштено тепање.И беше наместена борбата???
Баш би сакал да подискутираме на оваа тема CRO COP - SEFO
Само молам со факти ок![]()
Како не бил наместен кога со пола сила се бореа? Се знаеше дека Мирко ни на сон нема да загуби во Загреб и така бидна. Двајцата со пола сила со контролирани удари (да има задршка на крај за да нема нокаут) и на крај Сефо го носи на раце ради паричките што ги доби
. Наместен меч е тој каде однапред се знае кој ќе тепа (а се знаеше) и каде двајцата го штедат другиот од удари за нокаут (а се штедеа).
И јас гледам ситници а и знам дека во ревијални мечови никој не е луд да иде во непотребен масакр или нокаут, вака ем пуни пари ем публика задоволна.
Не ме убедувајте, не ве убедувам пошто нема да се убедиме.
го вратија поради тоа што федор гонзага беше планирана борба за после федор-монсон, и УФЦ бидејќи е анти федор го вратија и му дадоја нова шансаМАЛА ПРЕДНОСТ МУ ДАВАМ НА ЈУНИОР ДОС САНТОС 55% - 45% АМА... КЕ ВИДИМЕ ТЕСНА БОРБА,ЈДС КЕ ТРЕБА ДА СЕ НАМАЧИ ДА ГО ПАДНИТ ЗВЕРОН ИАКО ИМА СИЛНИ РАЦЕ
МИР - КАИН ИНТЕРЕСНА БОРБА МИСЛАМ СПОРЕД МЕНЕ ДЕКА УБАВО КЕ ЗАВРШИ БОРБАТА И ТОА ВО СТОЕЧКА ПОЗИЦИЈАКЕ ИМА ДОБРО МАВАЊЕ,НЕМА ДА РИЗИКУВА КАИН ДА ОДИ ДОЛУ ИАКО Е ДОБАР ТАМО.МАЛА ПРЕДНОСТ ИСТО ТАКА ДАВАМ НА КАИН 60% - 40%
СИЛВА - НЕЛСОН И ДВАЈЦАТА СЕ МОТИВИРАНИ СИЛВА ИМАШЕ ОПЕРАЦИЈА ПА СЕГА МИСЛАМ ДЕКА Е СПРЕМЕН СПОРЕД ВИСИНАТА И ГОЛЕМИНАТА ШТО ЈА ИМА МИСЛАМ ДЕКА КЕ ПОБЕДИ
ГОНЗАГА - РОСАРИО,ГОЗАГА БЕШЕ ИЗБРКАН ОД УФЦ ПА ГО ВРАТИЈА НЕ МИ Е НЕШТО ПОСЕБНО ИАКО НАПРАВИ НОКАУТ НА ГОДИНАТА СО КРО КОП,ЕТЕ ТАА БОРБА БЕШЕ ИНТЕРЕСНА ДРУГО НИШТО ПОСЕБНО ИМА ПРЕДНОСТ АКО ГО ЗАДЖИ ДОЛУ,ДЕЛ РОСАРИО ММА 11-0,ДВАПАТИ СВЕТСКИ МУАИ ТАИ ШАМПИОН 8-1,ДОБАР УДАРАЧ,НАВИВАМ ЗА НЕГО
ХАНТ - СТРУФ НЕ САКАМ ДА ГО ПОТЦЕНАМ ДЕТЕТО АМА СУМ СИГУРЕН ДЕКА ХАНТ КЕ ЈА ИМА ОВАА БОРБА
ОСТАНУВА ДА ВИДИМЕ ДОБРИ БОРБИ КЕ ИМА