K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Уште не го гледав мечот, сега ќе го гледам ама значи имав право дека ќе биде договорен лесен спаринг :). Како очекувате да се боксираат сериозно кога и пред меч знаат кој ќе победи и како се делат парите, па не се будали да се повредат ако не морат :) .

Боксот во тешка категорија е веќе 20 год театар само што порано беше добар театар со добри глумци а сега е лош со лоши кои не се ни трудат да и пружат забава на публиката со нешто техника туку онака се „пипкаат“ колку да не биде без ич ;).

Затоа прекинав да глеам бокс.. Нема никаква акција обичен спаринг се прави 10 рунди и на крај според договорено се тепа парите се делат.. Абе види кик боксерите посебно оние што не се многу познати се тепаат со цело срце дур неможат да станат тоа е борба.. а не курчење на пресконференција и јутуб..

Затоа прекинав да глеам бокс.. Нема никаква акција обичен спаринг се прави 10 рунди и на крај според договорено се тепа парите се делат.. Абе види кик боксерите посебно оние што не се многу познати се тепаат со цело срце дур неможат да станат тоа е борба.. а не курчење на пресконференција и јутуб..

Има и во бокс сеуште немаместени мечови ама не во тешка туку во полесните категории и кој тренирал одма ќе познае кога е реална борба а кога е договорена:).

Кик бокс сеуште не го фатиле ама ако почнат да се вртат и таму големи пари како во бокс или сега во УФЦ ќе остане само кеч да гледаме. Тажно.

ајде вечер очекуваме bitch on bitch crime :P
и се деси :P
иначе владимир кличко победил против брзиот како тајсон џан мормек, не ја гледав борбата, 4та рунда нокаут

и се деси :P
иначе владимир кличко победил против брзиот како тајсон џан мормек, не ја гледав борбата, 4та рунда нокаут

Што ќе ја гледаш пак си ја наместија ;).

Тејт со Роузи беше супер борба, девојкиве се подобри од машкиве :).

SVE BI DAL ZA NEKOLKU RUNDI BJJ SO OVIE DVE :cool: :ROFLMAO:
--- надополнето: 7 март 2012 во 00:31 ---
Прегледај го приврзокот 40774
како не се деси борбава порано тоа ми е мака, сега двајцата остарени во слаба форма не се тие ѕверови како во 2004 на пример.
јас го бирам сефо за победник, а и крокоп да тепа нема да ми биде криво :)

60587432.jpg
--- надополнето: 7 март 2012 во 19:29 ---
60587452.jpg60587452.jpg
--- надополнето: 7 март 2012 во 19:30 ---
60587511.jpg

стрим да не има некој најдено за борбава на кро кап ???

стрим да не има некој најдено за борбава на кро кап ???
во 10 и пол била колку што разбрав, барајте на wizwig(пишете на гугл) мора да има, јас ќе видам на кој телевизии ќе ја има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom