K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Кик боксер е. Интересно е дека го има победено Кро Коп пред десет години :).

Некој да ми дај линк за снимката од Оверим - Леснар ??
Фала однапред
http://www.mmalinker.com/videos/view/51175/Brock_Lesnar_vs_Alistair_Overeem

Кик боксер е. Интересно е дека го има победено Кро Коп пред десет години :).
Го има победено на почетокот на кариерата од Мирко во К-1 5та по ред борба

Alistair Overeem stigao je u UFC, a Brock Lesnar otišao. Nizozemac ga je doslovce potjerao u mirovinu, a za to mu je trebalo tek dvije minute. Mnogi su očekivali više od gorostasnog Amerikanca, a među njima je i aktualni prvak Junior Dos Santos.
Dva su borca razgovarala malo nakon meča, a Brazilac se čudio kako Lesnar nije iskoristio svoje hrvačke sposobnosti koje su mu bile glavni adut protiv DREAM, K-1 i Strikeforce prvaka.
''Mislio sam da će Brock ići prema naprijed. Više sam očekivao od njega. No, priznao mi je da je itekako osjetio Overeemove udarce nogom i koljenom. Mislio je da mu je slomio rebro. Vidio sam poprilično crvenilo na tom mjestu'', rekao je JDS i otkrio:
''Rekao mi je da ga je zadnjih nekoliko udaraca destabiliziralo. Poželio mi je puno sreće u obrani naslova.''
Dos Santos tvrdi da se ne boji Overeemovih K-1 udaraca unatoč svemu što je čuo od Lesnara.
''Svaka borba je drukčija i morate biti spremni najviše što možete. Jako sam se trudio da dođem do titule, pa ću se isto tako potruditi da ju zadržim. Overeem je jako snažan borac, ali kad se boriš za titulu nema lake borbe. On je velik, ali nisu to dvojica'', zaključio je Brazilac.

Ако може некој нека ми каже ако знае некој БОКС Клуб во Скопје што се наоѓа...колку пари е тренирањето...кај се наоѓа и слично...:)

Значи борбите ги местат и тоа апла. Бев на семинар на Џавит Бајрами и он самиот кажа дека му имаат наредувано да предава борби итн итн. Затоа немој да се чудите во такви работи.
Среќна нова година мн успех на секое поле. Повеќе удари на тренинг помалце на борба.
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 11:15 ---

Во капиштец се наоѓа. Ако имаш ФБ http://www.facebook.com/graciebarramk aко не ќе ти дадам бројче ке се слушнеме.

Ке ти пишам деновиве.. малце далеку ми е али ако има супер тренинзи зошто да не.. позз

Ке ти пишам деновиве.. малце далеку ми е али ако има супер тренинзи зошто да не.. позз
Важи важи и мене ми е далеку јас живеам во Маџари али кога ќе се заљубиш во нешто колку и да е далеку ќе идеш :)

2.gif

Edson Barboza
проверете ги борбиве на детево, страшен муи таи, особено најдете ја борбата со антони нијакуани на УФЦ 128, страшно бате.
иначе еве линк за сабајлешните борби, гледајте ги побрзо пред да ги тргнат
http://www.fightvideomma.com/
Enjoy ! ;)

вечер не заборавајте ако не излегувате имате борба уФЦ
Џим Милер вс. Мелвин Гилард
Џош Ниер вс. Двејн Ладвиг
Пет Бери вс Кристијан Моркрафт
туку нешто слушнав, Мејведер се договарал за борба со Пакиао мај месец. некое инфо ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom