K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,5%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,0%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    595
Ја искрено не знам за карактер Џо во Стрит Фајтер.Бар на флиперите кај нас што ги игравме. Вака на прва ми личи Гајл, или популарно кај нас во 90-ти Гиле :D
Абе каки Стрит Фајтер... 2 пати ако воопшто имам играно. Јас, а и гротото кај нас беа на Мортал Комбат. И секогаш за мене најдобра фајт игра!

Онтопик- Не знам и ја кој е Џо :D

Абе каки Стрит Фајтер... 2 пати ако воопшто имам играно. Јас, а и гротото кај нас беа на Мортал Комбат. И секогаш за мене најдобра фајт игра!

Онтопик- Не знам и ја кој е Џо :D
Па прво беше Стрит Фајтер, па после дојде Мортал Комбат. Се имам поминато свртено. Сега видов уствари дека Џо бил карактер од Стрит Фајтер 1, а ние ги имаме фатено покасните делови. У секој случај отиде Волк и у глумачки води, нека му е со среќа :D . Плус кажа дека не планира да се пензионира , така да рока човеков со пуна пара:D.

Вчера на борбата Пол-Џошуа имало инцидент со Андре Арловски :ROFLMAO:
Само не ми беше јасно кое е детиштево и неговата soy-boy (2005+) група. Па прогуглав малку и видов дека ти бил некој инфлуенсер :facepalm:

Па како рипаа со тоа косичината да го удрат Арловски... Бре ретардација!
Се молев само Андре да убие некое.

Хаос во Нови Пазар! Десетици луѓе упаднаа во рингот и го нападнаа грчкиот борец по мечот. Стампедо со околу 50 лица ја прекина прославата на победата. Вахид Кичара се извини поради немилите сцени.

Снимка од хаотичната масовна тепачка што избувна во рингот веднаш по завршувањето на кикбокс-мечот во Нови Пазар стана вирална. До нередите дојде откако домашниот борец Вахид Кичара загуби од грчкиот противник Јоанис Цукалас со прекин.

Хаос во Нови Пазар! Десетици луѓе упаднаа во рингот и го нападнаа грчкиот борец по мечот. Стампедо со околу 50 лица ја прекина прославата на победата. Вахид Кичара се извини поради немилите сцени.

Снимка од хаотичната масовна тепачка што избувна во рингот веднаш по завршувањето на кикбокс-мечот во Нови Пазар стана вирална. До нередите дојде откако домашниот борец Вахид Кичара загуби од грчкиот противник Јоанис Цукалас со прекин.
Типично шиперско понашање. Не за џабе делат и религија.

Илко се остава со жена му, веројатно за кај наранџата во двор ќе биде спремен..

Штета, сакав да нокаутира еден од Арман и Пимблет за да може против Ислам да биде годинава..
Вака тешко, Махачев има цела листа на фајтери кои чекаат.. Моралес, Пратес, Иан Гери, Усман, Шавкат
Додека во лесна категорија се само Пади и Арман..

Со оглед на настаните, Илија против Пади ќе биде кај наранџата во двор, единствено ако Пади не побара порано..

Илко се остава со жена му, веројатно за кај наранџата во двор ќе биде спремен..

Штета, сакав да нокаутира еден од Арман и Пимблет за да може против Ислам да биде годинава..
Вака тешко, Махачев има цела листа на фајтери кои чекаат.. Моралес, Пратес, Иан Гери, Усман, Шавкат
Додека во лесна категорија се само Пади и Арман..

Со оглед на настаните, Илија против Пади ќе биде кај наранџата во двор, единствено ако Пади не побара порано..
Пиперот ќе им го ебе коа ќе се врати , во случај ако не победи на суд за неговото дете замисли.Мисла дека погрешно време ќе биде да имаш борба против Илија годинава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom