OMG!!
Пилот
Од дижонска. Шиткаше петарди на битпазар на времето. Добар човек.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кабиб од али експрес. Јас не знам последна рунда некој да те шљака одозгора и да си на неколку удари до нокаут и на крај кога ти поклонуваат победа, да изјавиш дека си најјак тепач. Го држел во зафат голем кур, кога и така пиеше боксови.Очекував тотална доминација на Ислам како наследник на Кабиб и таа непобедливост на Дагестанциве, на крајот Ацо испадна мангуп и не само што му се држеше покрај очигледната физичка предност што ја има Ислам, туку и за многумина е победник на борбава.
Кабиб од али експрес. Јас не знам последна рунда некој да те шљака одозгора и да си на неколку удари до нокаут и на крај кога ти поклонуваат победа, да изјавиш дека си најјак тепач. Го држел во зафат голем кур, кога и така пиеше боксови.
Јас мислам и помалку од тоа, на крај не можеше ни рацете да ги додржи за да се брани, ги спушти.samo minuta plus da imas poslednata runda i ke bese KO. shteta ni ednas ne konketira asalno togas... malku, mnogu malku falese.
Победи лесно затоа што Оливеира го потцени страјкингот на Махачев, инаку мое мислење е дека борбата веројатно ќе беше покомпетитивна...јас се чудам овај Ислам како тепа и против Оливеира, ја мислам во пијачката му кладоја дрога на Оливеира.
mmashare.comМоже линк каде можам да изгледам тепачката?
инсталирај телеграм, ги има сите тепачки на каналов и стари и нови:Може линк каде можам да изгледам тепачката?