- Член од
- 4 октомври 2014
- Мислења
- 787
- Поени од реакции
- 539
Физиев со доминација, ТКО 3 рунда.Гејџи или Визиев?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Физиев со доминација, ТКО 3 рунда.Гејџи или Визиев?
Физиев има добри комбинации, тврд, брз... Но мислам дека Гејџи можи да го издоминира техничкиФизиев со доминација, ТКО 3 рунда.
Не треси глупости!Е она е чоек со два пара мадина, се избори со притисоко и кончено го победи. Јас би му дал уште една борба да му се тепа, и да го реши уште еднаш и да го однема од мапата.
Како можи да го однема од мапата кога е единствениот кој го заврши Адесања во рингот? Како?!и да го однема од мапата.
Незнам дали ја гледаше тепачката, пред да му ја акне ногата 2 пати и да му влезе на ограда, Изи имаше доста прецизни удари и тоа во глава. А и сепак на крај Изи го заспа Алекс со 2 делумно успешни удари во глава. Па човече, го шамараа за да го разбудат Алекс, буквално спиеше на под.Не треси глупости!
Алекс имаше добра борба, му ја еба ногата и за малку ќе го завршеше.
Како можи да го однема од мапата кога е единствениот кој го заврши Адесања во рингот? Како?!
Да, ама како тоа ќе го однема од мапата? То не сфатив.Незнам дали ја гледаше тепачката, пред да му ја акне ногата 2 пати и да му влезе на ограда, Изи имаше доста прецизни удари и тоа во глава. А и сепак на крај Изи го заспа Алекс со 2 делумно успешни удари во глава. Па човече, го шамараа за да го разбудат Алекс, буквално спиеше на под.
Адесања е феминизиран целата таа маска која ја става на себе е прозирна,стилот на борба му е женски прмногу коркачки изгледа,барем ја така гледам на него кога ке го споредам на пр. со Ѓејчи;Волкановски и сл.борци Адесања у споредба со нивиот стил е ко некоја жена.![]()
Не спорам дека е лош борец,одличен е но се бори ко жена коркачки без разлика што е шампион.Aман бе, сите борби до сега (освен против Блахович) ги доби доминантно, јбг да издржеше и петата рунда против Переира ке беше шампион. Што сакате вие од него, да крене да се отвори? Нормално дека не, скоро сите борци го видоа и го применуваат рецептот на Џон Џонс, јбг. А и Волкановски aма е атрактивен борец, има една завршница и тоа против скапаниот Кореан Зомби.