K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
За да земеш треба да ги знаеш тие вештини до детал. Кои ги знае сите тие вештини :)

А за кик боксот во Македонија да не правиме муабет...
Neznam mene mi e interesno i zaradi toa najvise idam.Mislam neam namera da stanam glaven tepac vo Skopje ama interesno e i bolje da se vezba takvo nesto otkolku da sedam doma da dremam pred tv:)a inace trenerot e super se sto ni pokazuva se gleda deka go znae i dobro go zivezbal.Mislam deka ima nekoe vreme pominato vo stranstvo tamu treniral.Isto taka on gi trenira i nekoj specijalni edinici vo Makedonija ama neznam tocno koj.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Многу ми е мака што во Македонија,не се развиени многу боречките вештини.Барем малце да се инвестира во боречките вештини ќе имаме големи резултати.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
и Жаре во Прокик има искуство во ринг, и добри резултати. а он во Тигри или Волци беше за време на конфликтот со кечињата :) опасно човече е :) само недајбоже да немаш пар на тренинг со кого да работиш истегања, па за жал ке мораш со него, хаха болиии :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
Ejj Luge a ova za boks bas nikoj niso neznae kaj se odrzuvaat treninzi ?

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
вака, ако може некој да праша што живее блиску до салата Расадник во К.Вода, мислам дека таму има тренинзи класичен Бокс. нека праша некој па нека ни каже :)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
За да земеш треба да ги знаеш тие вештини до детал. Кои ги знае сите тие вештини :)

А за кик боксот во Македонија да не правиме муабет...
не треба да се знаат вештините до детал туку се земаат делови од истите кои што се сметаат дека ќе бидат поефективни во склоп со другите вештини отколку самостојно дали ме разбра или треба уште поопширно да се елаборира :helou:

jkd

Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Да не знае некој дали ке ја пренесуваат негде борбата меѓу Федор и Арловски во сабота и во колку саат ?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
12
Поени од реакции
0
Prasuvam Pak .... Dali Nekoj Znae Kaj Se Odrzuvaat Treninzi Za Klasicen Boks Vo Skopje Ili Vo Blizina Na Skopje..

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
ја мислам дека бев јасен кога ти образложив што и како а ако ти несакаш да сватиш тоа е твој проблем
Znaci jas ne svakam pa eve ti od stranicata na oliva koj se Basic instruktori :wink:
Basic Instructors

• Switzerland
    Urs Handschin, Gil Sebastian, Giuseppe Mundo, Vincenzo Condoleo, Giuseppe Bisignano, Arno Derigo, Branislav Jovic, Antonio Della Tommasa, De Luca Giovanni, Gianni Medda, Cyrill Thöni, Christoph Schnetzler, Urs Handschin.
  • Spain
    Ana Maria Subirana, Víctor Del Castillo Fernández, Carlos Alberto Márquez, Angel Guerrero Lopez, Daniela Pohle, Jonathan Lindo, Carlos Garcia, Nico.
  • Macedonia
    Spasov Zoran.
  • France
    Steeve Pascual, Ludovic Trapet, Richard Foucret.
  • Italy
    Francesco Rotondo, Michele Pascharella
I kako sto kazav taa stranica e stara sega e advance instruktor prv stepen :vozbud:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Gelcev neznam sto sakas da kazes so ova??Demek mojot majstor e podobar i samo on moze da predava zatoa sto samo on e licenciran za toa??

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
Gelcev neznam sto sakas da kazes so ova??Demek mojot majstor e podobar i samo on moze da predava zatoa sto samo on e licenciran za toa??
Epa FoolSolider ne si vo tek so muabetot izgleda pazatoa ne znaes sto sakam da kazam.Jas koga kazav deka imam trenirano kick box i se okolu toa staviv video od mojot majstor i JKD rece deka mojot majstor nema licenca.Sega sakav da mu dokazam koj e mojot majstor

jkd

Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Znaci jas ne svakam pa eve ti od stranicata na oliva koj se Basic instruktori :wink:
Basic Instructors

• Switzerland
    Urs Handschin, Gil Sebastian, Giuseppe Mundo, Vincenzo Condoleo, Giuseppe Bisignano, Arno Derigo, Branislav Jovic, Antonio Della Tommasa, De Luca Giovanni, Gianni Medda, Cyrill Thöni, Christoph Schnetzler, Urs Handschin.
  • Spain
    Ana Maria Subirana, Víctor Del Castillo Fernández, Carlos Alberto Márquez, Angel Guerrero Lopez, Daniela Pohle, Jonathan Lindo, Carlos Garcia, Nico.
  • Macedonia
    Spasov Zoran.
  • France
    Steeve Pascual, Ludovic Trapet, Richard Foucret.
  • Italy
    Francesco Rotondo, Michele Pascharella
I kako sto kazav taa stranica e stara sega e advance instruktor prv stepen :vozbud:
abe toa e spored oliva a aj idi na linkovi na jkdmk.com pa vidi tamu koj e instruktor za makedonija i balkanot i po koja klasa na treneri ok i ne me zamaraj veke posto e izlisno da ti odgovaram ok

Epa FoolSolider ne si vo tek so muabetot izgleda pazatoa ne znaes sto sakam da kazam.Jas koga kazav deka imam trenirano kick box i se okolu toa staviv video od mojot majstor i JKD rece deka mojot majstor nema licenca.Sega sakav da mu dokazam koj e mojot majstor
idi na www.mmat.com.au i ne dosagaj veke

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
JKD ne ti dosagam jas komentiram ti ne mora da gi citas mojte postovi.Ne rekov deka ne e dobar tvojot majstor no sepak zoki e machine kako sto bi rekle amerikancite.Mojot majstor e povikan na gala vecerta koja e vo Pariz da mu bide asisten na oliva kade sto se zbirat site svetski majstori vo vestini

Kajgana Shop

На врв Bottom