K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
JKD ne ti dosagam jas komentiram ti ne mora da gi citas mojte postovi.Ne rekov deka ne e dobar tvojot majstor no sepak zoki e machine kako sto bi rekle amerikancite.Mojot majstor e povikan na gala vecerta koja e vo Pariz da mu bide asisten na oliva kade sto se zbirat site svetski majstori vo vestini
ај прашај го твојот мајстор дали таму ќе биде и роберт пармаковски,затоа што тој е еден и единствен признат македонец во светот во јкд а негови мајстори учители му се дан иносанто пол вунак стен д мен и други да не ги набројувам

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
ај прашај го твојот мајстор дали таму ќе биде и роберт пармаковски,затоа што тој е еден и единствен признат македонец во светот во јкд а негови мајстори учители му се дан иносанто пол вунак стен д мен и други да не ги набројувам
Stavi prvo video deka e treniral so niv deka imal privatni treninzi ok naskoro ke prestignat videata na mojot majstor so oliva i toa privatni treninzi :helou:

jkd

Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Stavi prvo video deka e treniral so niv deka imal privatni treninzi ok naskoro ke prestignat videata na mojot majstor so oliva i toa privatni treninzi :helou:
иди на јутубе и пиши си и самиот види си бидејќи гледам дека креваш голема фама и сакаш да го возвошиш твојот мајстор повеќе нема да ти реплицирам нити пишувам само ја знам со кого сум тренирал и од кого сум добивал материјал како ја така и мојот мајстор си фу ивица алексовски а таквите како твојот мајстор ги има едне куп,затоа кога дојде во скопје на семинарот беше дојден како кик боксер на како јкд мајстор ок а за оплива и мојот мајстор беше на семинарите на олива и не само во струмица туку и во бугарија кога доаѓаше кај бугарскиот мајстор ок

gelcev

Scuderia Ferrari
Член од
13 август 2008
Мислења
451
Поени од реакции
10
:eek:ftopic:
Dosta so toa ne ti repliciran nikoj ne te tera na sila da gi citas moite postovi i da odgovaras ova e forum i sekoj ima pravo da komentira( bez navredi)

On topic
Prv ti iskomentira deka mojot majstor nema licenca ti vide dali nema licenca pa pisuvas?Jas licno gi vidov licencite koi bea mnogu na broj i za toa pisuvam ne izmisluvam nisto od mene.Seto toa sto ti go pisuvam e videno nisto ne e slusnato od nekoj tret.I kako sto gledas jas nikade nemam napisano deka tvojot majstor ne e licenciran bidejki ne sum videl za toa i ne komentiram.Jas mojot majstor si go falam kako sto i ti :smir:

С

Спенсер

Гостин
ај,доста со карање чив мајстор/тренер е подобар,ако не,па викнете ги у ринг, нега се стаат.... па ке видите кој е подобар:vozbud::pos2::pos2:,

jkd

Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
ај,доста со карање чив мајстор/тренер е подобар,ако не,па викнете ги у ринг, нега се стаат.... па ке видите кој е подобар:vozbud::pos2::pos2:,
не е работата во тоа кој е подобар или појак и сл. глупости ја кажувам една страна од приказната бидејќи бев лично присутен на семинарот на роберт пармаковски одржан во скопје каде беше и дотичниот тренер,а сега друга работа е што тврди он ја дадов и страни каде подобро ќе се запознае и целокупната форумска јавност

Член од
19 јануари 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Nema najefikasna vestina ima samo podobri i polosi majstori

Pozdrav do site zainteresirani za aikido i pokana za trening: dojo Partizan vo gradski park sreda, sabota i nedela od 20.00 casot. Inaku nasiot ucitel Hristo Mihailov (4 dan AIKIDO HOMBU DOJO tOKIO)izdade kniga Netradicionalni formi na aikido, 23 tehniki so prevod na makedonski, 149 kolor fotografii i DVD zaedno so knigata. Cenata vo komplet kniga i DVD e 570 denari. Sekoj sto ke ja kupi dobiva i gratis trening za da se zapoznae so aikido, Pozdrav i se gledame едитирано од модератор - Џену Грл

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
сеа гледав на еуроспорт K1 финалето Bonyaski против Hari. многу лошо финале, штета го уништи тој Хари токмак е.. уште е мал да се бори со Боњаски типот е стварно профи неам коментар за ногата. штета!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Pozdrav do site zainteresirani za aikido i pokana za trening: dojo Partizan vo gradski park sreda, sabota i nedela od 20.00 casot. Inaku nasiot ucitel Hristo Mihailov (4 dan AIKIDO HOMBU DOJO tOKIO)izdade kniga Netradicionalni formi na aikido, 23 tehniki so prevod na makedonski, 149 kolor fotografii i DVD zaedno so knigata. Cenata vo komplet kniga i DVD e 570 denari. Sekoj sto ke ja kupi dobiva i gratis trening za da se zapoznae so aikido, Pozdrav i se gledame едитирано од модератор - Џену Грл
Уште еднаш изрекламирај фирма, во случајов клуб и одиш на бан.

Член од
23 мај 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
САКАМ ДА ПОЧНАМ ДА ТРЕНИРАМ КУН-ФУ,ПА АКО НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ОДРЖУВААТ ТРЕНИНЗИ НЕКА МИ КАЖЕ.

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
САКАМ ДА ПОЧНАМ ДА ТРЕНИРАМ КУН-ФУ,ПА АКО НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ОДРЖУВААТ ТРЕНИНЗИ НЕКА МИ КАЖЕ.
братучедми тренира кунг фу.. треба да го прашам што како каде.. па ке ти кажам:smir:

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
А има некој што тренира Capoeira во Скопје, да пише нешто поише , што како пари едно друго.

С

Спенсер

Гостин
да ве известам...во недела,15 март 2009,со СРЦ КАЛЕ, ке има борби, КБФМ организира натпревар со булгарите....карта милсам 100-150 ден, незнам точно,ке пишам утре

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Знае некој каде има клуб за Kung Fu Shaolin, mantis или друг (без разлика, важно кунф фу да је) во Скопје-во? Ако знае, итно нека пише :) фала...

Kajgana Shop

На врв Bottom