С
Спенсер
Гостин
како што очекував, ФЕДОР го тепаше Андреи, видео имате на http://www.worldofcombat.net/fedor-e...ght-video.html целата борба,
ај прашај го твојот мајстор дали таму ќе биде и роберт пармаковски,затоа што тој е еден и единствен признат македонец во светот во јкд а негови мајстори учители му се дан иносанто пол вунак стен д мен и други да не ги набројувамJKD ne ti dosagam jas komentiram ti ne mora da gi citas mojte postovi.Ne rekov deka ne e dobar tvojot majstor no sepak zoki e machine kako sto bi rekle amerikancite.Mojot majstor e povikan na gala vecerta koja e vo Pariz da mu bide asisten na oliva kade sto se zbirat site svetski majstori vo vestini
Stavi prvo video deka e treniral so niv deka imal privatni treninzi ok naskoro ke prestignat videata na mojot majstor so oliva i toa privatni treninzi :helou:ај прашај го твојот мајстор дали таму ќе биде и роберт пармаковски,затоа што тој е еден и единствен признат македонец во светот во јкд а негови мајстори учители му се дан иносанто пол вунак стен д мен и други да не ги набројувам
иди на јутубе и пиши си и самиот види си бидејќи гледам дека креваш голема фама и сакаш да го возвошиш твојот мајстор повеќе нема да ти реплицирам нити пишувам само ја знам со кого сум тренирал и од кого сум добивал материјал како ја така и мојот мајстор си фу ивица алексовски а таквите како твојот мајстор ги има едне куп,затоа кога дојде во скопје на семинарот беше дојден како кик боксер на како јкд мајстор ок а за оплива и мојот мајстор беше на семинарите на олива и не само во струмица туку и во бугарија кога доаѓаше кај бугарскиот мајстор окStavi prvo video deka e treniral so niv deka imal privatni treninzi ok naskoro ke prestignat videata na mojot majstor so oliva i toa privatni treninzi :helou:
не е работата во тоа кој е подобар или појак и сл. глупости ја кажувам една страна од приказната бидејќи бев лично присутен на семинарот на роберт пармаковски одржан во скопје каде беше и дотичниот тренер,а сега друга работа е што тврди он ја дадов и страни каде подобро ќе се запознае и целокупната форумска јавностај,доста со карање чив мајстор/тренер е подобар,ако не,па викнете ги у ринг, нега се стаат.... па ке видите кој е подобар:pos2::pos2:,
Уште еднаш изрекламирај фирма, во случајов клуб и одиш на бан.Pozdrav do site zainteresirani za aikido i pokana za trening: dojo Partizan vo gradski park sreda, sabota i nedela od 20.00 casot. Inaku nasiot ucitel Hristo Mihailov (4 dan AIKIDO HOMBU DOJO tOKIO)izdade kniga Netradicionalni formi na aikido, 23 tehniki so prevod na makedonski, 149 kolor fotografii i DVD zaedno so knigata. Cenata vo komplet kniga i DVD e 570 denari. Sekoj sto ke ja kupi dobiva i gratis trening za da se zapoznae so aikido, Pozdrav i se gledame едитирано од модератор - Џену Грл
братучедми тренира кунг фу.. треба да го прашам што како каде.. па ке ти кажам:smir:САКАМ ДА ПОЧНАМ ДА ТРЕНИРАМ КУН-ФУ,ПА АКО НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ ВО СКОПЈЕ СЕ ОДРЖУВААТ ТРЕНИНЗИ НЕКА МИ КАЖЕ.