K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 191 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    588
Член од
24 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Може да ме известиш за локација,цена,термини(ден,саат)и квалитетност на клубот.Фала од напред.:salut:

Член од
19 август 2007
Мислења
941
Поени од реакции
302
Може да ме известиш за локација,цена,термини(ден,саат)и квалитетност на клубот.Фала од напред.:salut:
Кисела Вода - Партениј Зографски, вторник и четврток од 18:30 до 19:45, 800 денари, клубот е нов ама тренерот е закон.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Многу ми е далеку.Има негде поблиску до карпош 3 и тренинзите да бидат над 19:00 часот,иначе деновите се супер.:toe:

Член од
19 август 2007
Мислења
941
Поени од реакции
302
Многу ми е далеку.Има негде поблиску до карпош 3 и тренинзите да бидат над 19:00 часот,иначе деновите се супер.:toe:
А бе и дома ќе ти дојде тренер од Бразил за прави пари.
Тоа ти е. Ако те мрзи да го мрднеш газот од една во друга населба незнам што воопшто би се замарал со спорт.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
5 ипол години до лани тренирање Кик Бокс, тешка категорија до 100 кила. Намерно ме повреди БУГАРОТ- Никола Давиткоф, на загревање кога несмееше да се упатува никаков удар на противникот , туку само замавнувања накај истиот. Имам трајна повреда, и одам само на поважни натпревари кога другариве од клубот ми се натпреваруваат. Не сум хендикепиран, ама неможам да продолжам. Инаку сум сопственик на 4 бронзи 3 сребрени и 1 златен медал во повеќе борби. Измерен удар со нога- 435 кила пред повредата :wink:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
21
Поени од реакции
0
Братче со спорт се бавам многу долго време ако немаш претстава колкава е разликата во растојание од карпош 3 т.е. од било кој карпош до кисела вода да ти кажам не е само мрданје на газот,а ко второ времето не ми одговара зошто иам некој обврски во истиот временски период,него што сум нашол ја па да прашувам на интернет на некој форуми па како да знаат кога дремат само тука(со неколку исклучоци) како велат kако ќе дробиш така ќе сркаш.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Денес на сител 23 часот бокс КЛИЧКО-ЏОНСОН па да се надеваме дека ќе биде јако:angry3:

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Бокс клубови во Ск, локација и цена???

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
5 ипол години до лани тренирање Кик Бокс, тешка категорија до 100 кила. Намерно ме повреди БУГАРОТ- Никола Давиткоф, на загревање кога несмееше да се упатува никаков удар на противникот , туку само замавнувања накај истиот. Имам трајна повреда, и одам само на поважни натпревари кога другариве од клубот ми се натпреваруваат. Не сум хендикепиран, ама неможам да продолжам. Инаку сум сопственик на 4 бронзи 3 сребрени и 1 златен медал во повеќе борби. Измерен удар со нога- 435 кила пред повредата :wink:
браво браво.. мислам те знам тебе со галевска од водно другар да не беше? :)

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Бокс клубови во Ск, локација и цена???
Имаш повеќе....Ама ако си сериозен и одлучиш да се бавиш сериозно, тогаш можеш да се обратиш на посериозни места и клубови..А, доколку сакаш да ти е хоби и занимација, тогаш не се молтретирај со сериозност, затоа што кошта а и не ти треба толку психичка спремност и обврска.Исто така зависи и кое годиште си...Тоа е многу битно, килажа и висина... K-1 fight, Ultimate fight, или стриктно Кик бокс..

браво браво.. мислам те знам тебе со галевска од водно другар да не беше?
Ваљда тој сум , ако ми зборуваш за Емилија, тогаш тој сум :wink:

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Имаш повеќе....Ама ако си сериозен и одлучиш да се бавиш сериозно, тогаш можеш да се обратиш на посериозни места и клубови..А, доколку сакаш да ти е хоби и занимација, тогаш не се молтретирај со сериозност, затоа што кошта а и не ти треба толку психичка спремност и обврска.Исто така зависи и кое годиште си...Тоа е многу битно, килажа и висина... K-1 fight, Ultimate fight, или стриктно Кик бокс..

Ваљда тој сум , ако ми зборуваш за Емилија, тогаш тој сум :wink:
Стриктно бокс, не сум заинтересиран за кик бокс и други боречки вештини.За сериозно незнам, најверојатно не.Само сакам малце да се испробам и да потренирам да видам како е.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Стриктно бокс, не сум заинтересиран за кик бокс и други боречки вештини.За сериозно незнам, најверојатно не.Само сакам малце да се испробам и да потренирам да видам како е.
Оди во Дом на АРМ, доле кај теретаната информирај се детално дали уште имаат класови со боксери. Само тоа можам да ти кажам.:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom