Нема, ама има бразилско џиу џитсу.Дали има самбо во Скопје?
Кисела Вода - Партениј Зографски, вторник и четврток од 18:30 до 19:45, 800 денари, клубот е нов ама тренерот е закон.Може да ме известиш за локација,цена,термини(ден,саат)и квалитетност на клубот.Фала од напред.:salut:
А бе и дома ќе ти дојде тренер од Бразил за прави пари.Многу ми е далеку.Има негде поблиску до карпош 3 и тренинзите да бидат над 19:00 часот,иначе деновите се супер.
браво браво.. мислам те знам тебе со галевска од водно другар да не беше?5 ипол години до лани тренирање Кик Бокс, тешка категорија до 100 кила. Намерно ме повреди БУГАРОТ- Никола Давиткоф, на загревање кога несмееше да се упатува никаков удар на противникот , туку само замавнувања накај истиот. Имам трајна повреда, и одам само на поважни натпревари кога другариве од клубот ми се натпреваруваат. Не сум хендикепиран, ама неможам да продолжам. Инаку сум сопственик на 4 бронзи 3 сребрени и 1 златен медал во повеќе борби. Измерен удар со нога- 435 кила пред повредата :wink:
Имаш повеќе....Ама ако си сериозен и одлучиш да се бавиш сериозно, тогаш можеш да се обратиш на посериозни места и клубови..А, доколку сакаш да ти е хоби и занимација, тогаш не се молтретирај со сериозност, затоа што кошта а и не ти треба толку психичка спремност и обврска.Исто така зависи и кое годиште си...Тоа е многу битно, килажа и висина... K-1 fight, Ultimate fight, или стриктно Кик бокс..Бокс клубови во Ск, локација и цена???
Ваљда тој сум , ако ми зборуваш за Емилија, тогаш тој сум :wink:браво браво.. мислам те знам тебе со галевска од водно другар да не беше?
Стриктно бокс, не сум заинтересиран за кик бокс и други боречки вештини.За сериозно незнам, најверојатно не.Само сакам малце да се испробам и да потренирам да видам како е.Имаш повеќе....Ама ако си сериозен и одлучиш да се бавиш сериозно, тогаш можеш да се обратиш на посериозни места и клубови..А, доколку сакаш да ти е хоби и занимација, тогаш не се молтретирај со сериозност, затоа што кошта а и не ти треба толку психичка спремност и обврска.Исто така зависи и кое годиште си...Тоа е многу битно, килажа и висина... K-1 fight, Ultimate fight, или стриктно Кик бокс..
Ваљда тој сум , ако ми зборуваш за Емилија, тогаш тој сум :wink:
Оди во Дом на АРМ, доле кај теретаната информирај се детално дали уште имаат класови со боксери. Само тоа можам да ти кажам.:helou:Стриктно бокс, не сум заинтересиран за кик бокс и други боречки вештини.За сериозно незнам, најверојатно не.Само сакам малце да се испробам и да потренирам да видам како е.