A mene pa denot koga se tepaa...
Исто.Во сабота Сехудо-Aлџо. Многу ме нервира мексикансково сељаче Хенри, па би сакал да го попие ладно и да се врати во пензија. Не дека нешо го мирисам овој Алџо, ама во случајов ептен сакам да го победи мексикансково педерче.
Не го потценувај, многу антипатичен борец е ама знае да биде многу опасен и заебан. Еден од поинтелегентните борци е со високо развиено спортско IQ, со огромен арсенал располага. Предност му давам на Алџо само поради тоа што не знам во каква форма ќе биде Сехудо и тоа што се нема натпреварувано од 2020. Да беше борбава пред 3 години лесно ќе го размонтираше.UFC 288 Press Conference Highlights | ESPN MMA - YouTube
13:52 Ххахахаха, Мексикансково сељаче од тоа што сака да биде интересен, односно Конор 2 прави такви сељачки потези што едвај чекам Алџо да му ја скрши главата. На крај на прес конференција (13:52 на клипот) на соочувањето лице у лице со Алџо си дојде со торба од која прво извади јастук со фацата на Алџо као бебе кој го рогна у публика, па после тоа истото за Шуга Шон и на крај истото за Волк. Како помина времево борбава ептен ме хајпна, се надевам педерчево ќе објави пензија по втор пут, овојпат засекогаш.
Неее, ни најмалку не го потценувам, напротив многу добро знам дека знае добро да анализира противник и да го реши. Најмногу ме нервира заради сељачкото курчење, ептен не го можам и затоа се надевам дека вечерва ќе го јаде. Башка потегот со јастуците и рогањето у публика. До пред неколку месеци го вреѓаше Волк на сите страни, по доминацијата над Зомби и Макс нагло ко пичка ја смени реториката, дури почна да збори дека многу го цени и дека смета дека може да го победи затоа и бара борба со него. Па му влезе у бесктејџ со пичкасто молење и разговор, на што Волк индиректно му кажа- Kао а сеа така мислиш, а претходно као се усра по мене!. Бараше борба, нормално не ја доби бидејќи 3 години беше у пензија и мислеше само така ќе добие борба за титула во федервејт.Па виде не виде се сврте кон Алџо и ја доби оваа борба. Типичен гомнојадач, никаков пример. Џабе му е и олимписки медал и дупли шампион коа е смрдле. Се надевам дека ќе го јаде поштено вечер, ако не нека добие борба со Волк па да го запуши овој за сите пари.Не го потценувај, многу антипатичен борец е ама знае да биде многу опасен и заебан. Еден од поинтелегентните борци е со високо развиено спортско IQ, со огромен арсенал располага. Предност му давам на Алџо само поради тоа што не знам во каква форма ќе биде Сехудо и тоа што се нема натпреварувано од 2020. Да беше борбава пред 3 години лесно ќе го размонтираше.
Додека беше во пензија, доста борци кои станаа шампиони бараа специјално да работат со него. Башка имаше типот YouTube канал каде што ги анализираше борбите кои беа популарни додека он беше во пензија, и прејаки детали и слабости имаше приметувано кај борциве.
И јас ги неќам и двајцатаДа ли сум јас единствен кој сака да се сруши салата, т. е. да не победи никој?![]()
Исто у пм. Ми нема харизма братот, некако ептен е муљЛееее кој ќе го слуша и гледа овој Мухамед сеа...![]()
![]()
Едвај чекав некој да го стави во сенка и да го тргни од ростеров.
Никој не го сака.Исто у пм. Ми нема харизма братот, некако ептен е муљ
Не знам зошто сите велат ептен тесна борба... Јас не ја гледав како тесна. Хенри не можеше рич да фати, не можеше ни да бори, како за еден олимпиец. Фанкмастерот изгледаше далеку подинамичен.Битно вака така изгубило педерчето Хенри
Па на Мераб му глеаш фацата и одма знаеш дека нешто ќе ти биде украденоНикој не го сака.
Ок е да си дисижн фајтер, али да си ќутиш бе, а не да зборуваш како си подобар од Колби, Усман и Масвидал.
Очобол е да го гледаш како се тепа, ушобол како зборува.
Прегледај го приврзокот 377678
![]()
Автоматски споено мислење:
Не знам зошто сите велат ептен тесна борба... Јас не ја гледав како тесна. Хенри не можеше рич да фати, не можеше ни да бори, како за еден олимпиец. Фанкмастерот изгледаше далеку подинамичен.
..........
А иначе настрана од борбата, се деси интересна ситуација.
Шон Омали имаше фејс-оф со Стерлинг и го соблече џакетот, за по неколку секунди Мераб (тим мејтот од Стерлинг) да му го укради...![]()
Прегледај го приврзокот 377679
https://www.youtube.com/shorts/QZzddIqEEgY