K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Хехехехе мој човек мислам дека само Penn ке има големи проблеми со Rory стварно е опасен типот јак е и во ударци и пратер али ako BJ е во форма и влезе здивен како што беше пртив Matt Huges тогаш Rory или ке остане без воздух(choke):) или КО во прва рунда викам а може раката за дома да му ја земе BJ:)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

сакам ова да му се деси на педерчето :)

Член од
31 јули 2008
Мислења
102
Поени од реакции
28
каков BJ какви бакрачи му поминало него времето, Rory е иднината на weltherweight... мислам дека шансите да победи се 80:20 за Rory Macdonald.
Руа има мала предност пред Густафсон во искуство и би требало да победи, а Џендерсон вс Диаз е 50:50 за двајцата. Ќе биде неизвесно до самиот крај.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
каков BJ какви бакрачи му поминало него времето, Rory е иднината на weltherweight... мислам дека шансите да победи се 80:20 за Rory Macdonald.
Руа има мала предност пред Густафсон во искуство и би требало да победи, а Џендерсон вс Диаз е 50:50 за двајцата. Ќе биде неизвесно до самиот крај.
Не би му дал ја баш на 80-20 на Rory повеке некако ми е за 60-40 не го зимаш искуството на на БЈ во предвид тука види со кој се има борено BJ(GSP,Sherk,Edgar,Sanchez,Pulver,Stivenson,Hughes,Diaz,Fitch) за разлика од него Rory победата над Nate Diaz нема никој од топ 10 победено многу јак well-rounded figher е не викам бе али не го потценувај BJ ако дојде во форма му се пишува црно на Rory

Член од
31 јули 2008
Мислења
102
Поени од реакции
28
Не би му дал ја баш на 80-20 на Rory повеке некако ми е за 60-40 не го зимаш искуството на на БЈ во предвид тука види со кој се има борено BJ(GSP,Sherk,Edgar,Sanchez,Pulver,Stivenson,Hughes,Diaz,Fitch) за разлика од него Rory победата над Nate Diaz нема никој од топ 10 победено многу јак well-rounded figher е не викам бе али не го потценувај BJ ако дојде во форма му се пишува црно на Rory
BJ во неговите најдобри денови беше страшно добар, еден од најдобрите но сега е на залезот од кариерата.. и многу ме потсетува на crocop кој беше исто така еден од најдобрите и откако се префрли во UFC формата почна да му паѓа надолу и потоа немаше ама баш ни една добра борба.( има многу причини за тоа). така да се е на страната на Rory моментално, reach, takedowns (GSP го уби BJ со takedowns), повисок е, помлад е и мислам дека вечерва BJ ќе се пензионира по втор пат :)))))
edit: а да и нека не те залажува искуството. се е тоа џабе кога се бориш против иднината на UFC. т.е против Rory, Jones итн :)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Ке видиме што ке се деси саботава па ке коментираме ;)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

Шампионот од денеска црн појас во BJJ :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
страшен пораз за старата ММА гарда, леле и овој бендо каков ѕвер е :)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
страшен пораз за старата ММА гарда, леле и овој бендо каков ѕвер е :)
Многу се разочарав вчера брат катастрофа BJ целосно издоминиран Shogun имаше некој моменти али ништо посебно не напраи,а главната борба баш како што предвидоа Stann и Couture заврши Benson го неутрализираше боксот на Diaz со low kicks 7/7 takedowns во партер Diaz пробуваше да направи нешто али овој интелегенто се бранеше така да си дојде до 3та успешна одбрана на титулата

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Многу се разочарав вчера брат катастрофа BJ целосно издоминиран Shogun имаше некој моменти али ништо посебно не напраи,а главната борба баш како што предвидоа Stann и Couture заврши Benson го неутрализираше боксот на Diaz со low kicks 7/7 takedowns во партер Diaz пробуваше да направи нешто али овој интелегенто се бранеше така да си дојде до 3та успешна одбрана на титулата
бендо му го направи на диаз што му го направи и на џим милер и на марк бочек и на гуида, растур систем на земја и страшни удари во глуждот, 120 спрема 20 во чисти удари
шоган беше добар се до 3тата рунда кога издиши, алекс има силна брада и добар граплинг. рори е огромно бате за welterweight очекувам до другата година ако не се бори за титула да оди во 185

леле и пакиао ја бакна земјата вчера, можиме да речиме правдата е задоволена

Kajgana Shop

На врв Bottom