K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,5%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 191 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,7%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 75 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,1%

• Вкупно гласачи
    588

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки, продавница за артикли за борбени вештини во Скопје освен PRIDE и таа во подрум во Трговски?

Само тие две се или има уште некоја?

Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
Кличко вчера вечер го совлада Маријуш Вах од Полска и ги одбрани титулите во WBA, IBF, WBO верзијата.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Middleweight Cung Le def. Rich FranklinKO (punch) 1 2:17
Light Heavyweight Thiago Silva def. Stanislav NedkovSubmission (arm-triangle choke) 3 1:45
Welterweight Dong Hyun Kim def. Paulo ThiagoDecision (unanimous) (30-26, 30-27, 30-27) 3 5:00
Lightweight Takanori Gomi def. Mac DanzigDecision (split) (28-29, 29-28, 29-28) 3 5:00
Lightweight Jon Tuck def. Tiequan ZhangDecision (unanimous) (29-28, 30-27, 29-28) 3 5:00
Bantamweight Takeya Mizugaki def. Jeff HouglandDecision (unanimous) (30-25, 30-27, 30-27)
3 5:00
Bantamweight Alex Caceres def. Motonobu TezukaDecision (split) (28-29, 30-27, 30-27)
Flyweight John Lineker def. Yasuhiro UrushitaniDecision (unanimous) (29-28, 30-27, 29-28)
Middleweight Riki Fukuda def. Tom DeBlassDecision (unanimous) (30-27, 29-28, 29-28)
Ја ги гледав само последните 3 борби кореецот го контролираше бразилецот цела борба многу слабо издание на Paulo Thiago,Бугарот слабо кондиционо спремен може замалу ке ја завршеше борбата у 2рата рунда со overhand right али у 3тата неможеше да стои лесен takedown за Silva и одма го фати во arm-triangle choke,каков KO на Cung Le прекрасно десно кроше го стави у кома Rich

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767

GSP ке му отидеше за малку титулата во 3тата рунда али не е за џабе шампион освен таа рунда GSP ги зема другите рунди според мене го покажа својот суперирен wrestling и не утна ниеден takedown Condit напагаше од грб активно али GSP успеа да ги избегне неговите напади и да ја задржи својата титула:) мислев дека Paul Daley имал највеќе KO power во welter девизијата али не после тоа што му се деси на Kampmann човече го унакази каква лева рука има тој Hendricks ако те мавне ќе си збориш сам со себе едно пола саат:) изглеа следна одбрана на GSP ке биде против Big Rig(y)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Jas ne znam kako mu dozvolija na Chael za title shot protiv Jon Jones... pa i treneri se vo sledniot TUF... Jako ke bide Chael Sonen protiv Rampage, samo da ostane vo ovaa divizija Chael posle porazot od Jones vo prvata runda 2 minuta maks :D

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Jas ne znam kako mu dozvolija na Chael za title shot protiv Jon Jones... pa i treneri se vo sledniot TUF... Jako ke bide Chael Sonen protiv Rampage, samo da ostane vo ovaa divizija Chael posle porazot od Jones vo prvata runda 2 minuta maks :D
Од каде овие информации???

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Од каде овие информации???
Stara e informacijava, ja mislev znaete i drugite shto si pishuvame tuka :D

Otkako Hendo i Jones ne se tepaa, Chael sam mu se ponude na Jones, ama ovoj ne prifati, pa posle Dana made things happen so toa shto dvajcata prvo ke se treneri vo slednoto TUF i na kraj ke se tepat, isto taka Chael reche deka nema da se penzionira (posho neli ke se ako zagubeshe od Silva), nego ke smeni divizija, pa sea ke se tepa vo Light Heavyweights, isto epten si jadat lajna eden za drug so Rampage po intervjua... Taka da, mozhno e posle Jones vs. Chael da vidime i Rampage vs. Chael :D

pazi gi decava

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
не верувам сонен против ремпејџ да бидне. ремпејџ се спрема за гловер тешеира после си оди од уфц

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Chael ти е мастер за thrash talking што вика Hurin тешко да се деси борба против Rampage и ја колку што знма требаа да се борат Rampage и Glover претходно али мислам дека се повреди Rampage па Maldonado влезе како замена Jones vs Chael и оваа тешко мислам дека Jones ке се бори со победникот од Henderson-Machida така е реално барем според мене но не се знае ништо:cautious:

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Здраво. Може ли да ми кажете неколку клубови за боречки вештини од Велес?

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
ке може некој линк по пп од борбата на gsp и condit

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767

Се надевам дека Henderson е спремен да ја изгуби титулата:) јаки борби ке има на 8 декември вие што мислите???

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481

Се надевам дека Henderson е спремен да ја изгуби титулата:) јаки борби ке има на 8 декември вие што мислите???
Ќе има ли пренос на интернет? Ако може на 8 декември пиши ми во ПП на кој канал и во колку часот ќе се одвива...

Kajgana Shop

На врв Bottom