Kуќи опседнати од духови?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
за тоа имам зборувано на форумот тие напади тоа мумлање што мислиш по твое што е?тоа според мене е демонска сила имене истото ми го правеше пред околу 4 години и тоа преку 3-4 дена.Кога и да го спомнев Исус бегаше ме пушташе јас бев со превртена глава во перница и на грбот како бетонска плоча имав не можев воздух да земам да викнам ништо ако земев воздух како клинци ми се забиваа во градите.Тоа е демонска сила
--- надополнето: 10 август 2012 во 22:44 ---
Слушам неразбирливо мумлање и притисок врз градите, истотака не можам ниту еден дел од телото да го мрднам додека сето тоа трае.
тој е тој непознат јазик али батали го опасно е тоа што ти се случува,ако е почесто тогаш ништо подобар не си бил од мене.Во тој момент ако пак ти се случи сети се на моите зборови само собери сила спомниго името Исус одма ке избега.
Фала богу и јас се справив со тоа, поминати се 15 години од тогаш.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Дечки,и јас верувам во духови,али вие сте биле отидени скроз. :D
Тоа што вие осеќате притисок,шилци,мумлање,300 к*ра,не е никаква надприродна појава,еве за што точно станува збор,сосем природно :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 00:06 ---
за тоа имам зборувано на форумот тие напади тоа мумлање што мислиш по твое што е?тоа според мене е демонска сила имене истото ми го правеше пред околу 4 години и тоа преку 3-4 дена.Кога и да го спомнев Исус бегаше ме пушташе јас бев со превртена глава во перница и на грбот како бетонска плоча имав не можев воздух да земам да викнам ништо ако земев воздух како клинци ми се забиваа во градите.Тоа е демонска сила
--- надополнето: 10 август 2012 во 22:44 ---
Слушам неразбирливо мумлање и притисок врз градите, истотака не можам ниту еден дел од телото да го мрднам додека сето тоа трае.
тој е тој непознат јазик али батали го опасно е тоа што ти се случува,ако е почесто тогаш ништо подобар не си бил од мене.Во тој момент ако пак ти се случи сети се на моите зборови само собери сила спомниго името Исус одма ке избега.

Член од
10 август 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
ух кога станува збор за ваква тема со радост трчам да искоментирам хаха :D
Многу ги пратам ваквите работи не мора да се однесува за куки опседнати со духови туку општво сите мистерии.
Во македонија имам слушнато дека има во кочани но незнам колку е точно тоа.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
101
Поени од реакции
17
Има и во Велес на Германски Дол двајца доктори си купија куќи еден према друг едниот скоро на центарот на гробиштата а другиот малку подалеку од него ги двои земјениот пат за накај болница кај едниот немало ништо а кај другиот секој ден се беше одклучено ги менувал и бравите пак одклучено.На крај се преселил сега е напуштена куќата никој не живее во неја.
--- надополнето: 15 август 2012 во 19:58 ---
Дечки,и јас верувам во духови,али вие сте биле отидени скроз. :D
Тоа што вие осеќате притисок,шилци,мумлање,300 к*ра,не е никаква надприродна појава,еве за што точно станува збор,сосем природно :)
--- надополнето: 11 август 2012 во 00:06 ---
епа од кај тоа мумлање кажи ми го објасни ми го бар тоа еве ај другото ај ок само тоа ке биде доволно да ми го објасниш без лутење.Тој непознат јазик од кај е зошто воопшто шепоти.
--- надополнето: 15 август 2012 во 20:00 ---
Тоа е паранормална работа според мене.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
епа од кај тоа мумлање кажи ми го објасни ми го бар тоа еве ај другото ај ок само тоа ке биде доволно да ми го објасниш без лутење.Тој непознат јазик од кај е зошто воопшто шепоти.
Додека не осети на своја кожа ќе филозофира ;)

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Има и во Велес на Германски Дол двајца доктори си купија куќи еден према друг едниот скоро на центарот на гробиштата а другиот малку подалеку од него ги двои земјениот пат за накај болница кај едниот немало ништо а кај другиот секој ден се беше одклучено ги менувал и бравите пак одклучено.На крај се преселил сега е напуштена куќата никој не живее во неја.
--- надополнето: 15 август 2012 во 19:58 ---

Додека не осети на своја кожа ќе филозофира ;)
Имам,имам осетено и на своја кожа.Тоа мумлање го имаше и кај мене(проседено исо халуцинирана сенка ама друга тема е тоа) се должи на сеуште нецелосната свест на мозокот :)
Не велам дека не сте осетиле,напротив ви верувам,ама ете,морав и за мумлањето да прокоментирам :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Во Битола има стара еврејска куќа за која велат дека е опседната од дух на мало детенце. Имам пишувано за ова во една друга тема ама ајде и овде да раскажам.
Како што кажав,се работи за еврејска фамилија (имало тука цела населба пред војната,сега нема ниедна фамилија колку што знам) и кога дошле бугарите ги депортирале сите освен едно мало дете кое се скрило во куќата. Изгледа некој им кажал пошто тие се вратиле и го убиле. Куќата долго време седела празна се до 70тите кога некој решил да ја купи ама веднаш по вселувањето почнал да му се појавува духот на детето. Човекот немал појма која фамилија живеела пред него ниту пак за детето. Неколку пати викал попови да ја крстат куќата ама џабе и на крајот некоја бајачка му рекла секоја вечер да пали кандило пред икона од некој светец. Не знам што бидна со човекот ни дали од тогаш некој го има видено духот,ама имам неколку пати поминато на вечер пред куќата и навистина има запалено кандило пред икона (од оние електрични што се со сијаличка) се гледа преку прозорци
Куќата се наоѓа во уличка позади дрвен пазар во Битола за тие што сакаат да поминат на вечер и сами да се уверат. Куќата се разликува,само таа е стара трошна куќа и претпоставувам некој од комшиите го пали кандилото пошто куќата е празна а тоа секоја вечер е вклучено

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Имам,имам осетено и на своја кожа.Тоа мумлање го имаше и кај мене(проседено исо халуцинирана сенка ама друга тема е тоа) се должи на сеуште нецелосната свест на мозокот :)
Не велам дека не сте осетиле,напротив ви верувам,ама ете,морав и за мумлањето да прокоментирам :)
Како успеа да се отарасиш од таа појава?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Само еднаш се појави тоа,траеше 10тина секунди и заврши :)
Мене ми треше скоро година дена, скоро секој трет ден се околу 5 часот сабајле... Се додека не отидов кај еден човек. После тоа го снема и никогаш повеќе не се повтори.
Премалку информации имаш за да пресудиш дека е парализа или нешто слично.

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
bla bla prikazni za mali deca.hahaahhahhahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahhahhahahhahahhha siot se naeziv .nemozam da spijam od prikaznive hahahahhahahahahahhaahahhhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahaa me zabolea stomacnive muskuli.sakate akcija ama nemate "balls".ajde ve predizvikuvam pokazete se hahahahahhahahahahahahahahahah..........

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
bla bla prikazni za mali deca.hahaahhahhahahahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahhahhahahhahahhha siot se naeziv .nemozam da spijam od prikaznive hahahahhahahahahahhaahahhhahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahaa me zabolea stomacnive muskuli.sakate akcija ama nemate "balls".ajde ve predizvikuvam pokazete se hahahahahhahahahahahahahahahah..........
ej ti jajce ako ne veruvas vo vakvi raboti togas voopsto ne pisi na ovaa tema.

Член од
13 ноември 2011
Мислења
53
Поени од реакции
20
bratu ne zboruvam so amateri ok ti sigurno ne veruvas poveke.kazi nesto poostro ne mi go gubi vremeto za dzabe.

Kajgana Shop

На врв Bottom