Juventus 2-2 @ 3.15

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
rt1hk9.jpg

темава гази :facepalm: ..ко 500 000 да фатил човеков јаката сума

Jas sum toj sto go postirashe taa slika so Juve 2-2 sto ja fativ . Go postirav na temata za Champions , na Tip na Denot , i na Dobivka .

Sisajte ... ko pickite toj den postiravte 1X , 1 , valjda ti Beck's na golemo te boli sto Juventus si pobedi i sto si LOOSER i ne ja fati 1X .

Zaradi ovaa ja igrav na golemo 2-2 sred site vo kladilnica , i sea mozete da pushite site so ovaa tema :pos: (y)

Trebashe da otvorite i nova tema za Real Madrid X-X i taa ja imav na 2.500 den uplata.

Kiss HEJTERI .

Jas sum toj sto go postirashe taa slika so Juve 2-2 sto ja fativ . Go postirav na temata za Champions , na Tip na Denot , i na Dobivka .

Sisajte ... ko pickite toj den postiravte 1X , 1 , valjda ti Beck's na golemo te boli sto Juventus si pobedi i sto si LOOSER i ne ja fati 1X .

Zaradi ovaa ja igrav na golemo 2-2 sred site vo kladilnica , i sea mozete da pushite site so ovaa tema :pos: (y)

Trebashe da otvorite i nova tema za Real Madrid X-X i taa ja imav na 2.500 den uplata.

Kiss HEJTERI .

TROLLING.jpg

Кога ќе фатиш вакво нешто брат тогаш теми отворај:
img_4386-jpg.57912

Голем кур ја фатил Јувентус 2-2, ко демек не можеше да се претпостави победа на фаворитот. Јас ја имав дупла победа 3.05 коеф па нигде не кажаа на телевизија. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom