Итар Пејо
Слободен Радикал
Ќе переш автобуси изгледа 3-смена, така ми мириса работава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе човек,41 си беше,знам до школо ме остава,а и си имаше табла:41,Т.Центар-ИГМ ТипоПа нервоза е тоа како не...можел да најде 1000ка на пример а тоа 500вче му се погодило
--- надополнето: 7 јули 2012 во 05:05 ---
Ова не ми е логично, да не било 67(за зелениково) или 51 евентуално а да не си видел?
Напротив, ич не сум стиснат ама неќам за автобуси да плаќамАбе братче те глеам тебе стиснат гз си за 30 денари,па си мислев да дојдеш кај мене да ти бутнам у гз 2-3 шајки да извадиме едно 10 метра бодликава жица за ограда,многу мачки ми проаѓаат низ двор ке ми завршиш работа.![]()
Редовно плаќамА у теретана редовно плаќаш или и таму се резилиш вака?
Напротив, ич не сум стиснат ама неќам за автобуси да плаќам
--- надополнето: 7 јули 2012 во 14:02 ---
Редовно плаќам
неможев ми ги затворија вратитеА што не се симна или глумеше Албанец?
Дечко плаќам за теретана, пливање тренирам и тоа плаќам членарина+ секој влез се наплаќа и што уште не па и за автобус да плаќамА сакаш да се возиш ?
Дечко плаќам за теретана, пливање тренирам и тоа плаќам членарина+ секој влез се наплаќа и што уште не па и за автобус да плаќам
Од сеа планирам да плаќам карти, но не и казнатаЌе си платиш. А да не беа бесплатните слободни, па секој месец по 1000 да даваш за слободна ? Или и тогаш без карта ќе идеше во школо ? Биди благодарен што ни овозможија бесплатни слободни, па сега 2 месеци не се многу, ќе си плаќаш карта
Да речеме држиш продавница, и ти дојде муштерија. Ќе купи леб, млеко, сол, кафе, и за лебот нема да ти плати зашто ти платил за другиве производи. Ќе му го дадеш џабе ?
Не е проблем ке дојдам ако сакаш, само ти остај ми број и адресаАбе братче те глеам тебе стиснат гз си за 30 денари,па си мислев да дојдеш кај мене да ти бутнам у гз 2-3 шајки да извадиме едно 10 метра бодликава жица за ограда,многу мачки ми проаѓаат низ двор ке ми завршиш работа.![]()
"Дечко" чим вежбаш ти мора дилбер некој голем да си што не му ја стегна една на контролорот "меѓу рогови".Дечко плаќам за теретана, пливање тренирам и тоа плаќам членарина+ секој влез се наплаќа и што уште не па и за автобус да плаќам