DracevoTheCity
Чиста Македонија !
15тина минути. Преку сила 20.За колку време стигнува 41 од првата во Драчево до Тинекс во К.Вода(Дуња, Технички...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
15тина минути. Преку сила 20.За колку време стигнува 41 од првата во Драчево до Тинекс во К.Вода(Дуња, Технички...)
Ќе стигнеш, брза е осмицата по илинденска, за 20 минути јас одев од битпазар.За колку време од прилика се стигнува со автобус бр 8 од влае до чаир кај општината (19кај што врти)? Гледам има во 9.05 од влае, дали до 10 би стигнала до таму?
@Scirea која е Чаирчанка?
Значи сепак ризик ми е да одам со неа, бидејќи утре петок, па и баш периодот 9-10..секако гужви ќе ома а важно ми е на време да стигнам.. Фала ви дечки
Не, јас ја извадив во 2015 и на неа пишува 2014.Казнуваат ако не е сменета студентската карта (за 2015та) за во четврток?
т.е Дали тоа го сметаат како да немаш билет?
Дрво
![]()
Казнуваат ако не е сменета студентската карта (за 2015та) за во четврток?
т.е Дали тоа го сметаат како да немаш билет?
47 поминува низ Радишани додека 61 пред полициската во Бутел врти лево кон гробишта и потоа продолжува кон Скопска Црна Гора односно с.Побожје.[DOUBLEPOST=1425803875][/DOUBLEPOST]Кој Автобус оди од Железничка до Радишани?
Автобусот со број 61 не оди кон Радишани оди с.Побожје.
47 поминува низ Радишани додека 61 пред полициската во Бутел врти лево кон гробишта и потоа продолжува кон Скопска Црна Гора односно с.Побожје.[DOUBLEPOST=1425803875][/DOUBLEPOST]
Автобусот со број 61 не оди кон Радишани оди с.Побожје.