ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Казнуваат ако не е сменета студентската карта (за 2015та) за во четврток?
т.е Дали тоа го сметаат како да немаш билет?

За колку време од прилика се стигнува со автобус бр 8 од влае до чаир кај општината (19кај што врти)? Гледам има во 9.05 од влае, дали до 10 би стигнала до таму?

За колку време од прилика се стигнува со автобус бр 8 од влае до чаир кај општината (19кај што врти)? Гледам има во 9.05 од влае, дали до 10 би стигнала до таму?
Ќе стигнеш, брза е осмицата по илинденска, за 20 минути јас одев од битпазар.

Тоа зависи и колку гужва има кај Чаирчанка... таму 24/7 има гужва низ таа улица

@Mario Gómez сакаш да кажеш 20 мин од битпазар до чаир? Не е многу некако?

@Scirea која е Чаирчанка?
Значи сепак ризик ми е да одам со неа, бидејќи утре петок, па и баш периодот 9-10..секако гужви ќе ома а важно ми е на време да стигнам.. Фала ви дечки

@Scirea која е Чаирчанка?
Значи сепак ризик ми е да одам со неа, бидејќи утре петок, па и баш периодот 9-10..секако гужви ќе ома а важно ми е на време да стигнам.. Фала ви дечки

Еве... многу е тесна уличката, а таму секојдневно возат автобуси, автомобили, а пешаците кај сакаат ја преминуваат улицата, што се ствара гужва. Имаш 8-ка која тргнува од Влае во 9:05 минути, така да до општина Чаир би требало да стигнеш 9:40 најкасно ако има гужва низ оваа улицата. Утре е петок, пензионерски ден, така да со среќа ако одиш по таа релација :icon_mrgr:

25-.jpg

Не, јас ја извадив во 2015 и на неа пишува 2014.

Кој Автобус оди од Железничка до Радишани?

И пак не ми одговори...
Ги собра ли 35 денара? Те напраија БОГАТО скопјанче тие 35 денара?[DOUBLEPOST=1425690393][/DOUBLEPOST]

Девојка ми баш има таква, планирав и јас да извадам кај и да е, не праaт проблем иам прашано и на билетарата на Транспортен и во автобус :)

Кој Автобус оди од Железничка до Радишани?
47 поминува низ Радишани додека 61 пред полициската во Бутел врти лево кон гробишта и потоа продолжува кон Скопска Црна Гора односно с.Побожје.[DOUBLEPOST=1425803875][/DOUBLEPOST]
Автобусот со број 61 не оди кон Радишани оди с.Побожје.

Полн автобус, не знам дали треба да бидам :vozbud: зошто само до мене не седнува никој или :unsure: зошто нели, никој не седнува до мене.

Петок, тешко срање те направија пензионериве.

47 поминува низ Радишани додека 61 пред полициската во Бутел врти лево кон гробишта и потоа продолжува кон Скопска Црна Гора односно с.Побожје.[DOUBLEPOST=1425803875][/DOUBLEPOST]
Автобусот со број 61 не оди кон Радишани оди с.Побожје.

47 е точно..Бев синоќа,и пошто сум од Велес се качив од Транспортен центар или како се вика,од почеток..И приметив дека никој карта не купува,а оти?Шоферот со две раци одвај ја убаци во рикверц..:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom