Хахаха, абе сум ја додал во набројувањеА со 3ка па сигурно ќе си отишол до Партизанска![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха, абе сум ја додал во набројувањеА со 3ка па сигурно ќе си отишол до Партизанска![]()
Но сепак има камери во двокатните автобуси. Типот седеше на третото седиште, веднаш до скалите, што најубаво се гледа на камерата...
.
Протести за потсетување на годишнината од убиството на Мартин Нешковски.А што барал од тука автобусов????
Возилото е осигурано, така да би требало тука да е чисто.АМА, од ЈСП веќе го осудија возачот за невнимателно возење.ОК, до негде е возачот делумно одговорен за неизбегнување на ваква препрека, ама можда друг автобус идел од другата страна или по Х причини невозможно било избегнување.За служба за истражување такви работи сигурно во ЈСП не ни помислиле, ама во МВР постојат.А никој не презел одговорност:Во вакви случаи дали возачот има некоја одговорност? Дали му се запира од плата?
Протести за потсетување на годишнината од убиството на Мартин Нешковски.
Возилото е осигурано, така да би требало тука да е чисто.АМА, од ЈСП веќе го осудија возачот за невнимателно возење.ОК, до негде е возачот делумно одговорен за неизбегнување на ваква препрека, ама можда друг автобус идел од другата страна или по Х причини невозможно било избегнување.За служба за истражување такви работи сигурно во ЈСП не ни помислиле, ама во МВР постојат.А никој не презел одговорност:
1.За пренасочувањето од овде и неприлагодливоста на двокатен автобус
2.Необезбедениот *хотел на патот*, ни знак ни ништо
Префрлањето на вина на возачот, не е исклучување од вина на другите учесници во оваа глупост.
Можда некој го престигнувал.Aко не бил двоспратен воопшто и немало да гледаме вакви глупости...ама помина таа работаТаа улица е еднонасочна, така да слободно можел во другата лента да вози.
Со 50-ка до рекорд и после од рекорд со 4-ка до Влае. Би требало да идат и други градски автобуси натака ама не сум запознаен. Исто така имаш комбинација и со селски ама не ти препорачувам така.од маџари до влае можно ли е со 2 автобуси?
кои, каде, што, како? не би сметало и пешки одење од 15тина минути.