Јохан се врати дома! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Иритирачки за читање е ова март 2013.Ми идат грди мисли со политичка позадина.Премногу сомнително.Одлуката за казна беше донесена на 12.7.2008...освен ако не го пресметале и притворот (киднапиран е во Хаг во март 2005).
Да сум на негово место после враќање од Германија, ги испукал сите лицемери по ред.Сите до еден.И тие против кои се бореше и тие кои го пуштија таму, а најмногу тие кои му подметнаа писмо за амнестијата и трујат со лажна поддршка.Ако е личност на место, не би ги оставал без реакција.

Притворот се смета, а ова со март 2013 беше одамна најавувано, односно пред да се споменат изборите воопшто

вторник 15.3.2011
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=31511837429&id=9&prilog=0&setIzdanie=22231

Иритирачки за читање е ова март 2013.Ми идат грди мисли со политичка позадина.Премногу сомнително.Одлуката за казна беше донесена на 12.7.2008...освен ако не го пресметале и притворот (киднапиран е во Хаг во март 2005).
Да сум на негово место после враќање од Германија, ги испукал сите лицемери по ред.Сите до еден.И тие против кои се бореше и тие кои го пуштија таму, а најмногу тие кои му подметнаа писмо за амнестијата и трујат со лажна поддршка.Ако е личност на место, не би ги оставал без реакција.

И притворот се смета мислам во казната. Па затоа и тогаш поминува 1/3, или 8 години од максималните 12 кои ги доби.

Ќе го вратат на работа или ке заработува за живот како и пред да влезе во полиција, со рекетирање на мали бизниси?

СВЕТИ ЈОХАН МАЧИТЕЛ СЕ ПРОСВЕТЛИ

http://utrinski.com.mk/?ItemID=846A174CE2804B4ABF468CCCBFB12FE2

Да се негира масакр, геноцид... е казниво со закон во некои држави... А Св. Јохан маченикот, турна гаќи предвреме...

Тарчуловски нека се врати добредојден е ама каква грешка направи тоа е нешто невидено до сега.. не издржа машки до крај како Готовина пример туку подклекна и даде срамно писмо во кое кажува да се амнестираат хашките случаи, а неговиот збор беше од големо значење за тоа.

Слобода за Јохан
затвор и мачење,тепање до мочање и обесување на сред плоштад пред нивните деца и за сите остнатите исто кои го мачеа овој народ и кој му прават зло !

Дај боже д се врати јохан но ме загрижува фактот што ќе се разочара од работите како се одвиваат тука во Македонија убијците на македонскиот народ се во парламент се шетаат слободно али ќе дојде еден ден правдата :) ќе и се врати се !

Не барам слобода, барам ПРАВДА !!! ПРАВДА за нашиот ХЕРОЈ !!!

Да живее Јохан, да живее Македонија !!!

tzll2.jpg

Инаку слушнав за ова уште пред еден месец, можеби и повеќе, искрено се надевам што побрзо да се врати нашиот брат !

who cares? :unsure:

и да се врати ќе си седи со дечињата и Соњица дома. на политика нема да помисли.....предавник еден....

(just kidding) :D

Ќе си се повлече и ќе си седи мирен , не му се ризикува да иде уште неколку години да одлежи и тоа ни крив ни должен :cool:

Поучени од претходно, да не биде Јохан слета во Македонија и после 2 дена повикува на смена на името :)

Како и Љубе, а ќе видите дека и Готовина и Маркач ќе одат по истите стапки, па и Јохан ако го вратат, дека ќе почнат да спроведуваат многу искривена агенда, сосема спротивна на нивните претходни залагања, бидејќи нивната „ослободителна“ пресуда, нема да ги ослободи од обврските што со неа ќе ги наследат, а тоа е да ја спроведуваат политиката која ќе им биде наложена.

Поучени од претходно, да не биде Јохан слета во Македонија и после 2 дена повикува на смена на името :)

Како и Љубе, а ќе видите дека и Готовина и Маркач ќе одат по истите стапки, па и Јохан ако го вратат, дека ќе почнат да спроведуваат многу искривена агенда, сосема спротивна на нивните претходни залагања, бидејќи нивната „ослободителна“ пресуда, нема да ги ослободи од обврските што со неа ќе ги наследат, а тоа е да ја спроведуваат политиката која ќе им биде наложена.

Ете тоа ..

Дај Боже да се врати што побрзо најмногу ради тоа што има деца кои растат без него и едвај чекаат да го видат...
Иначе за тоа што даде поддршка да се амнестираат Хашките случаи - треба да се засрами...Јас не знам по чија иницијатива направи такво нешто, кој го притисна, ама тоа е доволно да си го покаже вистинското лице...Јас дефинитивно не го почитувам после тоа...Скапа во затвор за на крај да им даде поддршка на терористите кои убиваа во 2001 и при тоа не одговараа за тоа, ниту во Хаг, ниту нигде...Брука...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom