Joomla wordpress magento дали би ги работеле за плата и придонеси

• Креатор на темата Креатор на темата moni_moja
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знаеш колку ранлива платформа (не е сајт, платформа е) е јоомла?

И ebay е направен во џумла, па сите работи се добро заштитени, почнувајќи од картички,пасворди итн... (y)
И нели дизајнерите имаат различна работа од одржувачите (кои се задолжени за безбедноста) на сајтот?

п.с исправете ме ако нешто сум згрешил :D

33 год
7 год портали и странички
1 год графички дизајн freelancer - од тогаш само два сајтој имам направено и покоцкаст ми е илустраторот

темава ми го потврди мислењето мада многу се двоумев
-без разлика вие што мислите за мојот начин на работа и за моето знаење, јас си го ценам и 10000 ми се малку, ми се потценува знаењето
- а 10 000 не ми се малку за да се издувам од дома и да се видам со вистински луѓе не преку тастатура
--- надополнето: 4 август 2013 во 14:38 ---
Не би сакал да одам многу офф топик ама, колку години имаш?
И колкаво е твоето работно искуство?

Можеби непостојат, ама златни јајца постојат. ;)
не се бламирај..
ова ко ја да ти речам би одбил ли 10долари за 5 мин?
ама се ова на мижи мајка зашто јас нема да ја издадам ккошката :)

И ebay е направен во џумла, па сите работи се добро заштитени, почнувајќи од картички,пасворди итн... (y)
И нели дизајнерите имаат различна работа од одржувачите (кои се задолжени за безбедноста) на сајтот?

п.с исправете ме ако нешто сум згрешил :D
Ebay користи jQuery, Java и Handlebars и нема ниту една допирна точка со Joomla.

и не работам за помалку од 100 евра, и joomla е квалитетен сајт ако знаеш што правиш во тоа, има милион додатоци за се и сешто се додаваат на клик без мака. иииии не сум девојка ни девојче, жена сум. И со кое право ме навредуваш?
Во ред е, ако си женско ќе ти опростиме.

Не е joomla врска нема
--- надополнето: 4 август 2013 во 15:20 ---
Во ред е, ако си женско ќе ти опростиме.

Заминувам со мислење за вас „Ех да ни беа докториве совесни како компјутерџииве и да даваа искуство и знаење и време и сите сили = за мали пари и љубов кон струката “

Можда сте во право
Можда така треба
Можда грешам..... ама не грешам

Attachments

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    37,5 KB · Прегледи: 37
Се решив за хамбургерите (не сум дебела ама хамбургер си е хамбургер)

Еве ви линк кому му се работи за искуство нека прати CV и нека стекне искуство, јас ќе издишам малку од виртуелни луѓе и ќе сретнам малку вистински.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom