Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
браво А1 најдовте и кловнови на телевизија да пуштате свака ви част!!!!!:tapp:
Од Миленко поголем кловн нема...уствари и не е кловн туку нешто толку патетично што уште нема име измислено за него. Јофе не е најдобар ама е далеку од кловн...

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Од Миленко поголем кловн нема...уствари и не е кловн туку нешто толку патетично што уште нема име измислено за него. Јофе не е најдобар ама е далеку од кловн...
и двајцата се за во иста тава! :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.580
Поени од реакции
1.885
јофе, миленко, и лапас играат иста игра, ама за различни тимови. така да, и навивачите нормално да ги делат нивните симпатии. ко барселона и челси.

финтата е само што јофе тоа го прави на некако сатирично смешен начин, а другиве двајца на дибечки начин.

иначе исти се сите тројца

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Подобрен е троа, го глеав пред некој ден.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
Ајде, ваљда никој не свати дека поентата на текстот не беше колку лош водител е Јофе и дали заслужвел ќотек или не. Битно сите се искењаја. Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук. Не дека го гледам Јофе и дека го бранам, али се нафрливте сите ко муви на лајно.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
јофе, миленко, и лапас играат иста игра, ама за различни тимови. така да, и навивачите нормално да ги делат нивните симпатии. ко барселона и челси.

финтата е само што јофе тоа го прави на некако сатирично смешен начин, а другиве двајца на дибечки начин.

иначе исти се сите тројца
јофе бил смешен... можда не викам не - со шушкањето негово... со друго искрено не ми е а овие двајцава може да се натпреваруваат кој од кој поголем дибек е

P

PewDiePie

Гостин
Не е бре тоа ме боли таквото што ги брани цело време комуњарите а ја напаѓа владата,туку тоа што е не талентиран максимално досаден и не инвентивен е лошо за гледање,пече очи. Еднооки на пример беа смешни кога ги ругаа и бранџе и грујо.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Не е бре тоа ме боли таквото што ги брани цело време комуњарите а ја напаѓа владата,туку тоа што е не талентиран максимално досаден и не инвентивен е лошо за гледање,пече очи. Еднооки на пример беа смешни кога ги ругаа и бранџе и грујо.
пфффф јове со еднооки не се споредува во никој случај.. јове искрено е напорен без разлика за кој и да збори или за што и да збори... порано за да влезеш во телевизија да бидеш спикер или лице кое се појавува пред екраните и треба да чита нешто предуслов покрај доброто течно читање било да немаш никакви говорни мани!!! а сега се чудам кога ке видам некој на телевизија дури и што дтка...

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Колку само фалат еднооки во ова предизборие :)
Тие се Кока Кола за сите овие како Јофе со тапа хумор

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ајде, ваљда никој не свати дека поентата на текстот не беше колку лош водител е Јофе и дали заслужвел ќотек или не. Битно сите се искењаја. Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук. Не дека го гледам Јофе и дека го бранам, али се нафрливте сите ко муви на лајно.
А извини зошто па баш на новинар? Што, тој господ да не е?
И на мене не смее никој да ми се закани зошто ругам дебили кои имаат дебилни емисии, па што.Тоа си е мое мислење.Ако е за тоа тој колку прилози има давано кај што понижува некој граѓанин кој што ништо не му згрешил само кажува свое мислење, и пошто на него не му се свиѓало тоа мислење тој лупета глупости ко баба на пазар. И што праиме сега?
Не се однесува само за на јофе емисијата ова.
Не оправдувам закана за физичка повреда но што па толку на новинарите им давате на значење. И тие работат за некого исто како што и оние работници работат во некоја фабрика, и таа фирма во која работат треба да подлежи на инспекции и проверки за правилно работење исто како што и на некој му ја проверуваат трафиката, дуќанот за тексил, сендвичарата и сл.
Итие и другите по мене се исти и имаат исти права.
Ако со закон е различно од ова што јас го пишувам тогаш јас не се согласувам со законот, затоа што тоа не е во ред.

S

Shaman

Гостин
Да ги споредуваш Еднооки со Јофе е исто како да го споредуваш Ајнштајн со Боки13....

За комуњарите да сфатат.. Еднооки = Ајнштајн... :P

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
баш сега има најмногу материјал за еднооки
јофе е мало бебенце за еднооки.....цело езеро да го испие.......нема да ги стаса ЕднООки

--- надополнето ---

...Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук.
а новинарот да си треси што сака во колумни, вести што и да е, само да има поголема гледаност и читаност........

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Во цивилизирана држава никој немат право да му се заканит на новинар, макар и мајтап било на фејсбук.
епа ајде тогаш сите да станеме новинари, да тресеме глупости и лаги и згора на се да се пуниме со пари

Kajgana Shop

На врв Bottom