- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 20.071
- Поени од реакции
- 12.109
И кој ги знае, они не примаат подароци, не слават родендени идр.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кој ги знае, они не примаат подароци, не слават родендени идр.
И воен рок не служат,демек против војната билеИ кој ги знае, они не примаат подароци, не слават родендени идр.
Мене и металциве ми се сумњиви. Кујзнае шо праат по тоа темниците у парк.Koj ве лаже, асасините се најзаебана секта.![]()
Сиромаси децаМене и металциве ми се сумњиви. Кујзнае шо праат по тоа темниците у парк.
Кој те лаже дека ги има, наместо Исус идол им е Јехова. Дали разбираш дека тоа е секта?Ги има.
Не го правеа ова Мормоните? За ЈС не сум слушнал вакво нешто.Зошто јеховините сведоци одбиваат трансфузија дури и ако животот им е во опасност заради крварење?
ШТо е финтата?
Јеховините сведоци не смеат да примаат крв од друг човек, дури и ако се во животна опасност. За другите вери не знам.Не го правеа ова Мормоните? За ЈС не сум слушнал вакво нешто.
Зошто јеховините сведоци одбиваат трансфузија дури и ако животот им е во опасност заради крварење?
ШТо е финтата?
...и ДУИ, а левица се ангелитеВо моето соседство има неколку семејстава кои се Јеховини сведоци.
Најмирољубиви луѓе.
СДС и Дрпне се секти - они се верска заедница.
Дуи во Источна Северна Македонија никој не ги есапи конкретно па во мојот град немаат никаков удел....и ДУИ, а левица се ангелите![]()
Во моето соседство има неколку семејстава кои се Јеховини сведоци.
Најмирољубиви луѓе.
СДС и Дрпне се секти - они се верска заедница.
Јас го поканив Деки сведокот на кафе и да види кај живеам,а он почна да ми ги крши и стружи од бетонот иконите нараквицата (што и го свитка крстот)и книгата за Животопис на Пресвета Богородица ја испокина пред мои очи,јас сум уште во шок а тоа се деси пред една недела„Сведоците„ се мирољубиви се‘ дур‘ не им нагазиш на живец. Види еден од претходните коментари, како членот (на темава) поминал при средбата со нив.
Е тој Деки беше кај мене пред 3-4 години, не направи ништо лошо само му кажав неколку факти и го снема со другар му.Јас го поканив Деки сведокот на кафе и да види кај живеам,а он почна да ми ги крши и стружи од бетонот иконите нараквицата (што и го свитка крстот)и книгата за Животопис на Пресвета Богородица ја испокина пред мои очи,јас сум уште во шок а тоа се деси пред една недела![]()