Јеховини сведоци

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување

Гласање,дали овие ванземаљци треба да шетаат по нашата планета или треба да се забранат со закон

• да се конвертираат во друга религија

Гласови: 1 11,1%
  • да се забранат

Гласови: 3 33,3%
  • да се отстранат од планетата

Гласови: 5 55,6%

• Вкупно гласачи
    9
Според ChatGpt еве кој е на прво место

Ти благодарам другар за статистиките,
значи кај нас во Македонија фали само култот "Божјите Чеда" за да имаме комплет дискографија.

Сепак ги мразам најмногу од срце и душа JW копилињата

Ти благодарам другар за статистиките,
значи кај нас во Македонија фали само култот "Божјите Чеда" за да имаме комплет дискографија.

Сепак ги мразам најмногу од срце и душа JW копилињата
Не давај идеа, некој ќе ги донесе па и тие по врати ќе се шетаат како изгубени души.

• Хаха
Reactions: fuy
Не давај идеа, некој ќе ги донесе па и тие по врати ќе се шетаат како изгубени души.
Може да дојдат со гитарчиња и да засвират некоја Хипи Worship песничка се надевам дека би биле подобри од кретениве JW

@chiller2233 Јас направив на Gemini калкулација колку би ме коштало да им демолирам еден штанд со колички на JW ,па и не е толку скапо 45$,со тоа да рачунаме дека нема да тужат за претрпен стрес туку само културно и поштено да им ги испокинам сите брошури и да ги искршам количките,45$ fair enough
;)

Последно уредено:
Јас направив на Gemini калкулација колку би ме коштало да им демолирам еден штанд со колички на JW ,па и не е толку скапо 45$,со тоа да рачунаме дека нема да тужат за претрпен стрес туку само културно и поштено да им ги испокинам сите брошури и да ги искршам количките,45$ fair enough
;)
Е аман де, што толку ги мразиш луѓето, мирни се они.

• Љубов
Е аман де, што толку ги мразиш луѓето, мирни се они.
не знам,нешто од претходна инкарнација ми се појавуваат реминесценции и deja voux

Ако се толку мирни и се грижиш за нив може да си ги земеш дома и да ги одгледуваат тие прекрасни билки

P.S.Скапете Јеховини проклети сведочишта на ветер и магла

Ова последното не беше за тебе

не знам,нешто од претходна инкарнација ми се појавуваат реминесценции и deja voux

Ако се толку мирни и се грижиш за нив може да си ги земеш дома и да ги одгледуваат тие прекрасни билки

P.S.Скапете Јеховини проклети сведочишта на ветер и магла

Ова последното не беше за тебе
Имам у комшии, навистина се мирни, културни, тивки....
Имам и книги од нив, библијата во слики баш ми е убава.

Секој си има свое право на омраза и љубов кон нешто,не те осудувам што имаш JW комшии и што осеќаш афекција према сликовници.
А и не се комшиите криви што се живи.
Мора некој да продолжи да проповеда за прекрасниот ванземаљски диктатор Јехова.

Освен што ти е убава, дали си забележала дека Мајка Богородица ја нема ниту пак Исус во книгите?

• Ми се допаѓа
Зошто јеховините сведоци одбиваат трансфузија дури и ако животот им е во опасност заради крварење?

ШТо е финтата?

Зошто јеховините сведоци одбиваат трансфузија дури и ако животот им е во опасност заради крварење?

ШТо е финтата?
Оти се лудаци тешки ни родендени ни Божиќ ни Велигден ни Нова Година не слават,имаат само еден празник кај што ја прославуваат смртта на Исус Христос(а не Воскресението)?????????

Оти се лудаци тешки ни родендени ни Божиќ ни Велигден ни Нова Година не слават,имаат само еден празник кај што ја прославуваат смртта на Исус Христос(а не Воскресението)?????????
Така пишува во библијата.
Крвта значи живот и нешто свето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom